Μεσανατολικό: Η Ιορδανία στέλνει βοήθεια στη Γάζα, για πρώτη φορά μετά την έναρξη του πολέμου
Στρατιωτικό αεροσκάφος θα μεταφέρει από αέρος βοήθεια στο συνοριακό πέρασμα της Ράφα μεταξύ της Αιγύπτου και της Γάζας
Η Ιορδανία ανακοίνωσε σήμερα ότι στέλνει για πρώτη φορά βοήθεια στη Λωρίδα της Γάζας μετά την έναρξη του πολέμου μεταξύ της Χαμάς και του Ισραήλ, όπως ανέφερε η κρατική τηλεόραση στον λογαριασμό της στην πλατφόρμα X.
Στρατιωτική πηγή της Ιορδανίας δήλωσε ότι στρατιωτικό αεροσκάφος θα μεταφέρει από αέρος βοήθεια στο συνοριακό πέρασμα της Ράφα μεταξύ της Αιγύπτου και της Γάζας. Από εκεί, και εφόσον λάβει άδεια, η βοήθεια θα μεταφερθεί στις αρχές της Γάζας.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.
Με απινιδωτές σε εμβληματικά κτήρια, όπως το ΜΙΝΙΟΝ και ο Πύργος Πειραιά, και εκπαίδευση εργαζομένων στην ΚΑΡΠΑ, η DIMAND επενδύει στην πρόληψη και την ετοιμότητα απέναντι σε ένα επείγον περιστατικό.