Το protothema στο Ισραήλ: Τρόμος στο Τελ Αβίβ το Σάββατο από πλήγματα με ρουκέτες - Δείτε βίντεο

Το protothema στο Ισραήλ: Τρόμος στο Τελ Αβίβ το Σάββατο από πλήγματα με ρουκέτες - Δείτε βίντεο

Βίντεο-ντοκουμέντα αποτυπώνουν το μέγεθος της καταστροφής λίγη ώρα μετά την επίθεση της Χαμάς σε ένα από τα πιο πολυσύχναστα σημεία της πόλης

katastrofes_israel_1
Τον απόλυτο τρόμο βίωσαν κάτοικοι του Τελ Αβίβ το Σάββατο (7/10) μετά το «μπαράζ» επιθέσεων με ρουκέτες που εξαπέλυσε η Χαμάς κατά του Ισραήλ.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο του protothema.gr ένα κτήριο στο Τελ Αβίβ κατέρρευσε και σύμφωνα με πληροφορίες δύο άνθρωποι τραυματίστηκαν.

Δείτε βίντεο:

Το protothema στο Ισραήλ: Τρόμος στο Τελ Αβίβ το Σάββατο από πλήγματα με ρουκέτες


Κλείσιμο
Σύμφωνα με νεότερους απολογισμούς, τουλάχιστον 700 Ισραηλινοί έχουν σκοτωθεί από την επίθεση που εξαπέλυσε το Σάββατο η Χαμάς από τη Λωρίδα της Γάζας στην ισραηλινή επικράτεια, ενώ, 2.243 άνθρωποι τραυματίστηκαν.

Την ίδια ώρα, από τις αεροπορικές επιθέσεις που εξαπέλυσε ως αντίποινα στη Λωρίδα της Γάζας το Ισραήλ σκοτώθηκαν τουλάχιστον 370 άνθρωποι και 2.200 τραυματίστηκαν, ανακοίνωσαν Παλαιστίνιοι αξιωματούχοι.

Βίντεο-ντοκουμέντο που εξασφάλισε αποκλειστικά το protothema.gr, αποτυπώνει το μέγεθος της καταστροφής λίγη ώρα μετά την επίθεση της Χαμάς σε ένα από τα πιο πολυσύχναστα σημεία του Τελ Αβίβ.

Το protothema στο Ισραήλ: Τρόμος στο Τελ Αβίβ το Σάββατο από πλήγματα με ρουκέτες

Το protothema στο Ισραήλ: Τρόμος στο Τελ Αβίβ το Σάββατο από πλήγματα με ρουκέτες

Το protothema στο Ισραήλ: Τρόμος στο Τελ Αβίβ το Σάββατο από πλήγματα με ρουκέτες


Οι επιθέσεις που διέπραξαν τρομοκράτες της Χαμάς κατά Ισραηλινών στην επίθεση που εξαπέλυσε η παλαιστινιακή ένοπλη οργάνωση αυτό το Σαββατοκύριακο, αποτελούν εγκλήματα πολέμου, δήλωσε ο πρεσβευτής του Ισραήλ στα Ηνωμένα Έθνη, Γκιλάντ Ερντάν.

Λίγες ώρες πριν την έναρξη της έκτακτης συνεδρίασης του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για το Μεσανατολικό, ο Ερντάν τόνισε ότι έφτασε η ώρα να «ισοπεδωθούν» οι στρατιωτικές υποδομές της Χαμάς.

Οι ΗΠΑ στέλνουν πυρομαχικά στο Ισραήλ

Παράλληλα, οι ΗΠΑ ξεκινούν να στέλνουν επιπλέον πυρομαχικά στο Ισραήλ, όπως ανακοίνωσε ο Αμερικανός υπουργός Λόιντ Όστιν, προσθέτοντας ότι ο αμερικανικός στρατός βρίσκεται σε διαδικασία ενίσχυσης της στρατιωτικής του παρουσίας στη Μέση Ανατολή.

Το πρώτο πακέτο στρατιωτικής βοήθειας «θα ξεκινήσει να αναχωρεί σήμερα και θα φτάσει μέσα τις επόμενες ημέρες», δήλωσε ο Όστιν σε σε ανακοίνωσή του.

Πρόσθεσε ότι μια ομάδα κρούσης αεροπλανοφόρου μετακινείται στη θαλάσσια περιοχή πιο κοντά στο Ισραήλ, και αυτή η ομάδα περιλαμβάνει το αεροπλανοφόρο USS Gerald R. Ford και πλοία που το υποστηρίζουν. Το Πεντάγωνο θα προσθέσει επίσης μαχητικά αεροσκάφη στην περιοχή.

Ειδήσεις σήμερα

Το protothema.gr στον πόλεμο του Ισραήλ: Εικόνες καταστροφής στο Τελ Αβίβ - Βίντεο

Ισραήλ: Τι σημαίνει το άρθρο 40 που ενεργοποίησε ο Νετανιάχου - Ισοδυναμεί με κήρυξη πολέμου

Πόλεμος στο Ισραήλ: Το προφίλ της Χαμάς που ορκίζεται στη «τζιχάντ» και πώς εξελίχθηκε σε τρομοκρατική οργάνωση

Περιφερειακές & Δημοτικές Εκλογές 2023

Όλες οι Ειδήσεις για τις Δημοτικές Εκλογές 2023
- Δείτε LIVE τα αποτελέσματα των Περιφερειακών & Δημοτικών Εκλογών 2023
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης