Οι γονείς του 23χρονου Χερς Γκόλντμπεργκ Πόλιν αναζητούν τον γιο τους, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν ενώ βρισκόταν σε πάρτι στο βόρειο Νεγκέβ στο Ισραήλ το Σάββατο 7 Οκτωβρίου.
Το πάρτι διακόπηκε από τρομοκράτες της Χαμάς, οι οποίοι άρχισαν να απαγάγουν και να επιτίθενται στους παρευρισκόμενους.
Γεννημένος στο Μπέρκλεϊ της Καλιφόρνια, ο Χερς και η οικογένειά του αποφάσισαν να μετακομίσουν στην Ιερουσαλήμ όταν ήταν μόλις επτά ετών.
O 23χρονος έστειλε SMS στους γονείς του το Σάββατο, στο οποίο έγραφε «σας αγαπώ και συγγνώμη», όπως δήλωσε ο πατέρας του στη Jerusalem Post. «Θέλουμε απλά να τον δούμε να επιστρέφει σπίτι ασφαλής» δήλωσε ο πατέρας του στην εφημερίδα.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφοίες, ο 23χρονος, μετά το τέλος της θητείας του, απολάμβανε τα ταξίδια και τα μουσικά φεστιβάλ. Εργαζόταν τόσο ως γιατρός όσο και ως σερβιτόρος για να προσπαθήσει να μαζέψει χρήματα για να επισκεφθεί την Ινδία, είπε ο πατέρας του.
Κάποια πράγματα τα θεωρούμε δεδομένα. Ένα προϊόν προσωπικής υγιεινής, μια μικρή πράξη φροντίδας, μια συνήθεια που επαναλαμβάνεται. Πίσω από αυτές τις στιγμές, υπάρχουν επιλογές που καθορίζουν το πώς μια εταιρεία βλέπει τον ρόλο της. Και για τη ΜΕΓΑ, η φροντίδα δεν σταματά στο προϊόν, συνεχίζεται όπου υπάρχει ανάγκη.
Τα 71 Service Corners του Κωτσόβολου σε όλη την Ελλάδα προσφέρουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία εξυπηρέτησης που συνδυάζει τεχνογνωσία, άμεση εξυπηρέτηση και σιγουριά.