Φονική καραμπόλα στη Σαρδηνία: Τα πρόσωπα πίσω από τα supercars - Ο Ινδός μεγιστάνας, η σταρ του Bollywood και οι Ελβετοί

Φονική καραμπόλα στη Σαρδηνία: Τα πρόσωπα πίσω από τα supercars - Ο Ινδός μεγιστάνας, η σταρ του Bollywood και οι Ελβετοί

Δείτε βίντεο από το σοκαριστικό δυστύχημα - Τι είναι η περιήγηση Sardinia Supercar Experience

vickas-oberoi-accident-m
Οι Αρχές της Σαρδηνίας έχουν ξεκινήσει έρευνα εις βάρος του Ινδού δισεκατομμυριούχου Βίκας Ομπερόι, ο οποίος οδηγούσε τη Lamborghini που ενεπλάκη στο θανατηφόρο τροχαίο κατά τη διάρκεια περιήγησης με supercars στο νησί.

Σύμφωνα με την Daily Mail, ο 54χρονος μεγιστάνας των κτηματομεσιτικών και του κλάδου φιλοξενίας είχε στο πλευρό του την ώρα του δυστυχήματος την σύζυγό του Γκαγιάτρι Τζόσι, που είναι σταρ του Bollywood. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, οι τοπικές Αρχές ερευνούν το ενδεχόμενο να προξένησε ο Ομπερόι το σοκαριστικό τροχαίο που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο ενός ζευγαριού Ελβετών τουριστών. Υπενθυμίζεται ότι οι Ελβετοί τουρίστες επέβαιναν στη Ferrari η οποία συγκρούστηκε με την Lamborghini, την ώρα που και τα δύο οχήματα επιχειρούσαν να προσπεράσουν ταυτόχρονα ένα αυτοκινούμενο τροχόσπιτο.

Στο βίντεο που δημοσιεύει η βρετανική εφημερίδα και το οποίο καταγράφηκε από κάμερα ταμπλό οχήματος που ακολουθούσε, εμφανίζονται εντυπωσιακά αυτοκίνητα να φτάνουν και να προσπερνούν το λευκό camper van σε δρόμο της νότιας Σαρδηνίας.

Δείτε βίντεο:



Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, η κόκκινη Ferrari, στην οποία επέβαιναν οι Ελβετοί Μάρκους και Μελίστα Κράουτλι, επιχείρησε να κάνει προσπέραση στην μπλε Lamborghini που οδηγούσε ο Ομπερόι, και το τροχόσπιτο που προπορευόταν. Την ίδια σκέψη φαίνεται να έκανε ταυτόχρονα και ο Ινδός μεγιστάνας, με αποτέλεσμα τα δύο supercar να συγκρουστούν και η Lamborghini να χτυπήσει το κάτω μέρος του τροχόσπιτου, προκαλώντας την ανατροπή του.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, η Ferrari βγήκε από τον δρόμο, ανετράπη και τυλίχθηκε στις φλόγες, με το ζευγάρι των Ελβετών τουριστών να εγκλωβίζεται στο εσωτερικό της και να χάνει τη ζωή του.

marcus_melissa_krautli
O Mάρκους και η Μελίσα Κράουτλι, θύματα της τραγωδίας

Κλείσιμο
Από το τροχαίο τραυματίστηκαν επίσης το ζευγάρι που επέβαινε στο τροχόσπιτο, τουρίστες από την πόλη Σέλβα ντι Βαλ Γκαρντένα.

Ενώ αρχικά υπήρχαν αναφορές ότι τραυματίστηκαν οι επιβάτες της Lamborghini, η Τζόσι (που πρωταγωνίστησε στο blockbuster Swades του Bollywood) δήλωσε σε ινδικό μέσο ότι εκείνη και ο σύζυγός της «είναι μια χαρά».

Ο Ομπερόι πιστεύεται ότι είναι ένας από τους πλουσιότερους άνδρες στην Ινδία. Η περιουσία του περιλαμβάνει μια μεγάλη αλυσίδα πολυτελών ξενοδοχείων αλλά και 7 κρουαζιερόπλοια. Ο μεγιστάνας είναι επίσης επικεφαλής της εταιρείας ανάπτυξης και αξιοποίησης ακινήτων Oberoi Realty, που κατασκευάζει και πουλά πολυτελείς κατοικίες στο Μουμπάι.

vikas_oberoi
O Bίκας Ομπερόι


H έρευνα που έχουν ξεκινήσει εισαγγελείς του Κάλιαρι αφορά σε διπλή ανθρωποκτονία από αμέλεια, κάτι που σημαίνει ότι, εφόσον ασκηθεί δίωξη στον υπεύθυνο οδηγό και εν συνεχεία καταδικαστεί, κινδυνεύει με ποινή φυλάκισης έως και 7 ετών.


Σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, όλοι οι επιβάτες των supercar συμμετείχαν στην περιήγηση Sardinia Supercar Experience που είχε ως αφετηρία την Teulada και θα ολοκληρωνόταν με την άφιξη των συμμετεχόντων στην Olbia.






H περιήγηση διαρκεί αρκετές μέρες, κατά την οποία οι τουρίστες επισκέπτονται σημαντικές τοποθεσίες του νησιού οδηγώντας Ferrari και Lamborghini, ενώ περνούν τα βράδια τους σε πολυτελή ξενοδοχεία.

Η εταιρεία που διοργανώνει τις ξεναγήσεις δίνει την ευκαιρία στους ενδιαφερόμενους να συμμετέχουν στο event με το δικό τους αυτοκίνητο ή να νοικιάσουν ένα από τα πολυτελή οχήματά της, με το κόστος φυσικά να αυξάνεται κατά πολλές χιλιάδες ευρώ στη δεύτερη περίπτωση.

Ειδήσεις σήμερα:

Η στιγμή που το λεωφορείο στη Βενετία πέφτει από τη γέφυρα - Βίντεο ντοκουμέντο

Με καλό καιρό οδεύουμε προς την κάλπη των Αυτοδιοικητικών εκλογών - Πού θα δούμε 30άρια

Δύο Τούρκοι στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. για το μακελειό στη Λούτσα, αναζητείται ένας ακόμη - Ποιος ο ρόλος τους


Περιφερειακές & Δημοτικές Εκλογές 2023

Πώς ψηφίζω & Πού ψηφίζω: Μάθετε πού και πώς ψηφίζετε βήμα-βήμα.
Οδηγός για τις Δημοτικές & Περιφερειακές Εκλογές 2023
Όλες οι Ειδήσεις για τις Δημοτικές Εκλογές 2023
- Δείτε 
LIVE τα αποτελέσματα των Περιφερειακών & Δημοτικών Εκλογών 2023
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης