Mπομπ Μενέντεζ: Η σύζυγος του γερουσιαστή λατρεύει το μίνι και το βαθύ ντεκολτέ

Mπομπ Μενέντεζ: Η σύζυγος του γερουσιαστή λατρεύει το μίνι και το βαθύ ντεκολτέ

Η 56χρονη Ναντίν είναι αρμένικης καταγωγής και όταν ξέσπασε εμφύλιος στη Βηρυττό, βρήκε καταφύγιο στην Ελλάδα μαζί με την οικογένειά της

GYNAIKA_MENENDEZ2
Του κρατάει σφιχτά το χέρι για να δείξει ότι είναι δίπλα όχι μόνο στα εύκολα αλλά και στα δύσκολα… Εκτός από τον σύζυγό της, και η ίδια στροβιλίζεται στη δίνη σκανδάλου διαφθοράς.

Η 56χρονη Ναντίν είναι η δεύτερη σύζυγος του Αμερικανού δημοκρατικού γερουσιαστή του Νιου Τζέρσεϊ, Μπομπ Μενέντεζ, ο οποίος διατυμπανίζει την αθωότητά του για τις κατηγορίες που τον βαραίνουν.

Την μέρα του αρραβώνα τους πριν από 2 χρόνια
Senator Robert & Nadine Menendez Engagement


Κλείσιμο
Χθες εξέφρασε τον εκνευρισμό του όταν δημοσιογράφοι τον στρίμωξαν κοντά σε ένα ασανσέρ στο Καπιτώλιο, εν μέσω αυξανόμενων εκκλήσεων περί παραίτησής του από τουλάχιστον 22 Δημοκρατικούς συναδέλφους του.

Οι δημοσιογράφοι τον ρωτούσαν συνεχώς για την άρνησή του να αποχωρήσει από το αξίωμά του μετά τις κατηγορίες διαφθοράς που έχουν διατυπωθεί σε βάρος του.
Menendez_wife_arthrou_2
Φωτό: AFP / Visual Hellas

Όπως αναφέρει η αμερικανική εφημερίδα «New York Post», τουλάχιστον 22 Δημοκρατικοί Γερουσιαστές ζήτησαν δημοσίως την παραίτηση Μεντέντεζ αφότου είδε το φως της δημοσιότητας το σκάνδαλο περί δωροδοκίας και διαφθοράς από το οποίο, όπως ισχυρίζονται εισαγγελείς του Μανχάταν, ωφέλησε όχι μόνο τον ίδιο και την σύζυγό του αλλά και τρεις επιχειρηματίες όπως και την κυβέρνηση της Αιγύπτου.

Επιμένει στην αθωότητά του
«Είμαι αθώος! Τι συμβαίνει με εσάς;», φώναζε χθες ο Μενέντεζ στους δημοσιογράφους καθώς έκλειναν οι πόρτες του ασανσέρ έξω από το γραφείο του στο Καπιτώλιο.

Η δεύτερη σύζυγος του Μενέντεζ, Ναντίν Αρσλανιάν, περιγράφεται στο κατηγορητήριο ως ο ενδιάμεσος κρίκος που έφερε σε επαφή τον άντρα της με τους τρεις επιχειρηματίες που κατηγορούνται για το ίδιο σκάνδαλο διαφθοράς. Η Ναντίν ήταν φίλη τους προτού παντρευτεί τον Μενέντεζ.

Σύμφωνα με συνέντευξή της το 2020 στο YouTube, είχε δηλώσει ότι γεννήθηκε στη Βηρυτό του Λιβάνου και οι δύο γονείς της είναι Αρμένιοι.

Κατά τη διάρκεια του εμφυλίου πολέμου, βρήκαν καταφύγιο αρχικά στην Ελλάδα και εν συνεχεία στο Λονδίνο. Λίγα χρόνια χρόνια αργότερα, η οικογένειά της μετακόμισε στις Ηνωμένες Πολιτείες.
Menendez_wife_AP23266043074228
Φωτό: Associated Press

Η γνωριμία και το ειδύλλιο
Η 56χρονη Ναντίν γνώρισε τον 69χρονο Μενέντεζ το 2018 σε ένα εστιατόριο στη Νέα Υόρκη με φοβερές τηγανίτες, το αγαπημένο μέρος του για φαγητό, όπως ο ίδιος ισχυρίζεται.
Εκείνη την εποχή, η Ναντίν ήταν άνεργη.

Έχει δηλώσει ότι έχει δύο παιδιά από προηγούμενη σχέση - μια κόρη, που αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης και έναν γιο που πήρε πτυχίο από το Northeastern τον Μάιο του 2020.

Ο Μπομπ Μενέντεζ ήταν παντρεμένος κι έχει δύο ενήλικα παιδιά και τρία εγγόνια.

Βλέποντας την Ναντίν, ο Μενέντεζ δεν μπορούσε να αντέξει μακριά της. Έβγαιναν ραντεβού επί δέκα μήνες και αποφάσισε να της κάνει πρόταση στο Ταζ Μαχάλ

«Το ζευγάρι είχε σχέση 10 μήνες όταν ο Μενέντεζ της φόρεσε μονόπετρο στις 3 Οκτωβρίου του 2019, στη διάρκεια ενός ταξιδιού στην Ινδία», όπως αναφέρει το «Inquirer».

Στις 22 Οκτωβρίου του 2020, Μεντέντεζ και Ναντίν ενώνονται με τα δεσμά του γάμου κατά τη διάρκεια της πανδημίας της νόσου COVID-19 . Ο γάμος τους έγινε σε κλειστό κύκλο με τη Ναντίν να επιλέγει ένα εντυπωσιακό νυφικό που αναδείκνυε το πλούσιο στήθος της.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο που την βαραίνει, η Ναντίν φέρεται να απέκτησε ένα πολυτελές αυτοκίνητο, ράβδους χρυσού, οικονομική βοήθεια για το στεγαστικό της δάνειο και αμοιβές συμβούλων για τη διευκόλυνση των συναντήσεων μεταξύ Μενέντεζ και Αιγύπτιων αξιωματούχων.

Οι εισαγγελείς κατηγορούν το ζευγάρι ότι δωροδοκήθηκε σε αντάλλαγμα την ενίσχυση της πολιτικής επιρροής του Αμερικανού Γερουσιαστή.

Ειδήσεις σήμερα:

«Πνίγεται» η βόρεια Εύβοια από την κακοκαιρία Elias: «Κατακλυσμός» στο Μαντούδι, πλημμύρισαν χείμαρροι στο Πευκί


Φρίκη στο Μεξικό: Πτώματα και ανθρώπινα μέλη βρέθηκαν διασκορπισμένα στην πόλη Μοντερέι


Η σπαρακτική ανάρτηση της κόρης του θύματος στην Σαντορίνη - «Σου κρατούσα το χέρι μέχρι που σταμάτησε η καρδιά σου»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης