Αλαμπάμα: Σκότωσε τον γιο του αναγκάζοντάς τον να πάρει ναρκωτικά και... χαμογελά στη φωτογραφία της σύλληψης!

Αλαμπάμα: Σκότωσε τον γιο του αναγκάζοντάς τον να πάρει ναρκωτικά και... χαμογελά στη φωτογραφία της σύλληψης!

Ο 48χρονος έκανε επιθετικές αναρτήσεις στα social media για όσους τον κατηγορούσαν για τον θάνατο του γιου του

Jamie-Landon-Rader-arthrou
Τραγικό θάνατο βρήκε ένας νεαρός άνδρας από την Αλαμπάμα, ο οποίος πιστεύεται ότι εξαναγκάστηκε να πάρει ναρκωτικά από τον ίδιο του τον πατέρα και τους δύο γείτονές του.

Σύμφωνα με τη New York Post, o 26χρονος Λάντον Τάιλερ Ρέιντερ βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του στο Τζάσπερ στις 27 Μαρτίου και, μετά από πολύμηνη έρευνα, οι τοπικές Αρχές πέρασαν τελικά χειροπέδες στον πατέρα του, τον 48χρονο Τζέιμι Ρέιντερ και στους γείτονές τους Ράιαν Ντάστιν Κλαρκ, 24 ετών, και Τόνια Ρέι Κιν, 43 ετών.

Ο πατέρας του Λάντον χαμογελούσε πλατιά στη φωτογραφία της σήμανσης, παρά το γεγονός ότι αντιμετωπίζει ποινές πολυετούς κάθειρξης για τον φόνο του παιδιού του και την παράνομη διακίνηση ουσιών.

jamie
Κλείσιμο


Ο σερίφης Νικ Σμιθ δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου την περασμένη Δευτέρα ότι είναι η πρώτη φορά στην ιστορία της κομητείας Γουόκερ που απαγγέλλονται κατηγορίες για φόνο για υπόθεση θανάτου από υπερβολική δόση ναρκωτικών.

Όταν οι αστυνομικές Αρχές έφτασαν στο σπίτι του θύματος έγινε αμέσως αντιληπτό ότι δεν επρόκειτο για μια συνηθισμένη περίπτωση θανάτου από υπερβολική δόση. Όπως απέδειξε η έρευνα, ο 26χρονος δεν έκανε εκούσια χρήση της ουσίας που του στοίχισε τη ζωή, αλλά εξαναγκάστηκε να πάρει μεθαμφεταμίνη ή/και αμφεταμίνες από τα τρία άτομα.

landon


Όπως επισήμανε ο αστυνόμος Β' Ντάρελ Μόουτ, μιλώντας για τη σοκαριστική υπόθεση, οι τρεις κατηγορούμενοι όχι μόνο ανάγκασαν τον Λάντον να πάρει τα ναρκωτικά, αλλά επέλεξαν να μην καλέσουν ασθενοφόρο ακόμα και όταν ψυχορραγούσε. Αν το είχαν κάνει και είχε χορηγηθεί έγκαιρα στο θύμα η ουσία Narcan, που εμποδίζει τη δράση οπιοειδών, ο άνδρας θα ήταν σήμερα ζωντανός.

ryan
tonya


Πριν από τη σύλληψή του, ο ασυνείδητος πατέρας έκανε αναρτήσεις στα social media, απαντώντας επιθετικά σε σχόλια που υπονοούσαν ότι μπορεί να ευθύνεται ο ίδιος για τον θάνατο του γιου του και κάνοντας λόγο για «θεωρίες συνωμοσίας».

«Μόλις έχασα τον γιο μου και δεν μπορώ να πενθήσω ούτε να βρω γαλήνη. Δεν υπάρχει τίποτα ύποπτο, γ@@το. Κάποιοι άνθρωποι διαδίδουν φήμες και ψέματα. Αρκετά προβλήματα έχω, ευχαριστώ. Κρατήστε αυτές τις συνωμοσιολογικές μ@@κίες για τον εαυτό σας» έγραφε σε ανάρτησή του στα τέλη Μαρτίου.




Ειδήσεις σήμερα:

Όλοι ήξεραν, κανείς δεν απέτρεψε το ραντεβού θανάτου στη Νέα Φιλαδέλφεια - Τα τρία κενά στη στάση της ΕΛΑΣ

Στον Εισαγγελέα ο ντελιβεράς που έδειρε μέχρι θανάτου 50χρονο για μία παρατήρηση στη Θεσσαλονίκη

Γιατί ανεβαίνουν τα κρούσματα του κορωνοϊού
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης