Περθ: Πλήρωσαν ακριβά την πλάκα στο αεροδρόμιο μεθυσμένοι Αυστραλοί - «Υπάρχουν βόμβες στο αεροπλάνο» (βίντεο)

Περθ: Πλήρωσαν ακριβά την πλάκα στο αεροδρόμιο μεθυσμένοι Αυστραλοί - «Υπάρχουν βόμβες στο αεροπλάνο» (βίντεο)

Πήραν στο λαιμό τους περίπου 100 επιβάτες, πρόστιμα 500 ευρώ έκαστος και δηλώνουν αμετανόητοι

air-asia7223
Μεθυσμένοι άνδρες σπάνε πλάκα με τις αντιδράσεις έντρομων επιβατών πτήσης από το Περθ της Αυστραλίας με προορισμό το Μπαλί, όταν τους λένε ότι υπάρχουν βόμβες στο αεροπλάνο.

Η πτήση περίπου 100 ατόμων έμεινε στον «αέρα» όταν ένας 28χρονος και ένας 29χρονος εμφανώς μεθυσμένοι μπήκαν στο αεροπλάνο της «AirAsia» που θα εκτελούσε την πτήση από το Περθ της Αυστραλίας προς Μπαλί και ξεκίνησαν να φωνάζουν ότι έχουν βάλει βόμβες στο αεροπλάνο.




Κλείσιμο
Το δίδυμο των ανδρών δημιούργησε τεράστια αναστάτωση την περασμένη Τρίτη (18/07) με αποτέλσμα να κληθούν φρουροί ασφαλείας για να τους απομακρύνουν από το αεροπλάνο ασφυκτικά γεμάτο αεροσκάφος.

Πλάνα που τραβήχτηκαν από τους επιβαίνοντες δείχνουν τους φασαριόζους άνδρες να έρχονται αντιμέτωποι με τους φρουρούς στον διάδρομο του αεροπλάνου, ενώ ακολούθησε τσακωμός ανάμεσά τους για να γλιτώσουν τη σύλληψη, σύμφωνα με το δημοσίευμα της Daly Mail.

«Πάρτε τα χέρια σας από πάνω μου», φωνάζει ο ένας από τους άνδρες. «Καθίστε ήρεμα, αλλιώς θα σας περάσω χειροπέδες», προειδοποιεί ένας φρουρός.

Ύστερα από τη μικρή μαχή που μεσολάβησε, κατάφεραν να τους περάσουν χειροπέδες και να τους απομακρύνουν από τον διάδρομο του αεροπλάνου και οι επιβάτες ξέσπασαν σε χειροκροτήματα.

«Ήταν τόσο εμφανώς μεθυσμένοι πριν καν μπουν στο τούνελ. Έπιναν από το μπουκάλι», είπε μία επιβάτιδα εκνευρισμένη για την πτήση που ακυρώθηκε. Ένας άλλος επιβάτης περιέγραψε πως «άρχισαν να βρίζουν και να μιλούν για βόμβες στο αεροπλάνο, τρομοκρατηθήκαμε».

64boukali


Το περιστατικό άφησε τους υπόλοιπους επιβάτες να κάθονται στην πίστα για τρεις ώρες πρωτού ανακοινωθεί η ακύρωση της πτήσης. Στο μεταξύ οι αρμόδιοι έκαναν φύλλο και φτερό το σκάφος προκειμένου να διαπιστώσουν αν έλεγαν πράγματι αλήθεια για τις βόμβες ή ήταν ένα κακόγουστο αστείο. Τελικά δεν βρήκαν τίποτα απειλητικό.

Παρότι και στους δύο άνδρες επιβλήθηκε πρόστιμο 500 δολαρίων στον καθένα, εμφανίστηκαν αμετανόητοι για την πλάκα που έκαναν, χωρίς να καταλαβαίνουν τον λόγο της ακύρωσης της πτήσης.

64epivatis82


Ειδήσεις σήμερα:

Αλλάζουν όλες οι διοικήσεις στο Δημόσιο - Tέλος οι κομματικοί διορισμοί σε 522 φορείς

Πώς επώνυμες Ελληνίδες βρέθηκαν γυμνές στο Discord - 17χρονος από τη Βοιωτία ο διαχειριστής

Άγρια δολοφονία 15χρονης στη Ρωσία: Τη βίασαν, την πέταξαν σε γραμμές τρένου και της έριξαν καυστικό υγρό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης