Kαναδάς: Αεροπορική εταιρεία απαγόρευσε σε νεαρή μητέρα να ταξιδέψει μόνη με τα δίδυμα μωρά της

Kαναδάς: Αεροπορική εταιρεία απαγόρευσε σε νεαρή μητέρα να ταξιδέψει μόνη με τα δίδυμα μωρά της

Για την καναδική νομοθεσία, ο αριθμός των γονιών με παιδιά κάτω των δύο ετών σε μια πτήση θα πρέπει να είναι ο ίδιος με τα μωρά τους - Viral οι αναρτήσεις που έκανε στο TikTok με αρκετούς χρήστες να προσφέρονται να τη συνοδεύσουν

mother_kanada
Ο νόμος είναι νόμος. Και στην περίπτωση της νεαρής Καναδής, Αμάντα Μπέιλι, δεν είναι με το μέρος της, αφού δεν μπορεί να ταξιδέψει αεροπορικώς με τα δίδυμα μωρά της, μόλις τριών μηνών.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας «Ιndependent», η Αμάντα δεν κατάφερε να επιβιβαστεί σε πτήση καναδικών αερογραμμών με τα μωρά της γεγονός που την εξόργισε σε τέτοιο βαθμό που αποφάσισε μέσω του TikTok να μοιραστεί την έντονη δυσφορία της με τους ακολούθους της.

Η «Flair Airlines», ένας καναδικός αερομεταφορέας χαμηλού κόστους, δεν της επέτρεψε να επιβιβαστεί σε πτήση, καθώς ήταν μόνη με τα δύο μωρά της, γράφει η εφημερίδα «Independent».

«Έτσι, δεν μας επετράπη να πετάξουμε την Πέμπτη και είμαι ιδιαίτερα απογοητευμένη», υποστήριξε στο Τιktok η Αμάντα, ενώ σκούπιζε τα δάκρυα από το πρόσωπό της.



Σύμφωνα με τη νομοθεσία του Καναδά, σε αεροπορικά ταξίδια με παιδιά κάτω των δύο ετών, ο αριθμός των ενηλίκων που τα συνοδεύουν, πρέπει να είναι ανάλογος με τον αριθμό των μωρών. Όμως, η Αμάντα Μπέιλι μεγαλώνει μόνη της τα δίδυμα τριών μηνών.

Η νεαρή μητέρα, μόλις ενημερώθηκε ότι δεν μπορεί να ταξιδέψει μόνη με τα μωρά της, σκέφτηκε ότι δεν θα μπορούσε να ζητήσει από κάποιο συγγενή ή φίλο να αναλάβει το κόστος του εισιτηρίου για να μπορέσει να την συνοδεύσει κατά την διάρκεια της πτήσης.

Σε άλλο βίντεο που ανέβασε στο TikTok, η νεαρή Καναδή, εξέφρασε την βαθύτατη απογοήτευσή της αφού με τα μωρά της είναι μαζί, 24 ώρες το 24ωρο κι ότι έτσι κι αλλιώς, θα τα μετέφερε με το παιδικό καθισματάκι τους όπως ισχύει και με τα παιδιά δύο ετών.

@amandaleighvienno

Not impressed that i cant fly with my babies . Absolutely flawed law/rule if you ask me #flairairlines #canadianaviation #flyingwithtwins

♬ original sound - Amanda Leigh Vienno Bailey
Κλείσιμο


Τελικά, η νεαρή μητέρα μετέφερε την πτήση άλλη ημερομηνία καθώς βρήκε πολλούς πρόθυμους ανθρώπους, οι οποίοι βλέποντας τα βίντεό της, δήλωσαν ότι ευχαρίστως θα ταξίδευαν μαζί της.

Το βρετανικό δημοσίευμα αναφέρει ότι η Αμάντα άλλαξε τελικά την ημερομηνία της πτήσης αφότου θα έχει συνοδό.

Στις 28 Ιουνίου, τα δύο βίντεο της νεαρής μητέρας είχαν περισσότερες από 729.000 προβολές.

Πολλοί από τους ακολούθους της έστειλαν μηνύματα υποστήριξης και προσφέρθηκαν να την συνοδεύσουν στο ταξίδι της.

«Θα έρθω μαζί σου», της έγραψε ένας προσθέτοντας: «Μένω στην Καλιφόρνια, δεν είμαι σίγουρος πού θα πάμε, αλλά ας πάμε».

Κάποιος άλλος της απάντησε: «Πες μου πού βρίσκεσαι και πού θα πας! Έχω πολλά αεροπορικά μίλια και μου αρέσει να ταξιδεύω για οποιονδήποτε λόγο».


Ειδήσεις σήμερα:

Πανελλαδικές: Τι δείχνει για τις βάσεις μελέτη Tεχνητής Nοημοσύνης

Νέος επικεφαλής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ ο Σωκράτης Φάμελλος - Ομόφωνα εγκρίθηκε η πρόταση της Πολιτικής Γραμματείας

Ο Μαντς Μίκελσεν προτιμάει να παίζει «χαμένους» παρά «χαριτωμένους» ρόλους
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης