Ολλανδία: «Όχι άλλο σεξ στην παραλία» - Ξεσηκώθηκαν οι κάτοικοι κατά γυμνιστών παραθεριστών

Ολλανδία: «Όχι άλλο σεξ στην παραλία» - Ξεσηκώθηκαν οι κάτοικοι κατά γυμνιστών παραθεριστών

Να τιθασεύσουν τις σεξουαλικές τους ορέξεις ζητούν οι τοπικές αρχές της πόλης Veere από τους γυμνιστές

nudistholland
Να συγκρατήσουν το ερωτικό τους πάθος ζητούν οι αρχές της ολλανδικής πόλης Veere από τους λουόμενους γυμνιστές που δεν διστάζουν να κάνουν σεξ στους αμμόλοφους και την παραλία της περιοχής.

Η κατάσταση μάλλον έφτασε στο απροχώρητο και πολλοί από τους παραθεριστές όπως και μέλη οργανώσεων για την προστασία της φύσης έσπευσαν να κάνουν παράπονα στο δήμο ζητώντας του να λάβει άμεσα μέτρα.

Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα «Guardian», πολλοί από τους γυμνιστές που κάνουν ηλιοθεραπεία και κάνουν μπάνιο στα νερά της περιοχής, κάνουν σεξ όπου βρουν , γεγονός που έχει προκαλέσει την έντονη δυσαρέσκεια πολλών κατοίκων.

Ήδη οι τοπικές αρχές στο Veeree έχουν τοποθετήσει προειδοποιητικές πινακίδες στη παραλία, με την επιγραφή: «Παρακαλώ, όχι σεξ στην παραλία».

Την Πέμπτη τοποθετήθηκαν οι σχετικές πινακίδες με στόχο να αποτρέψουν τους ερωτικά άτακτους λουόμενους που θέλουν να εκτονώσουν το πάθος τους στην αμμουδιά.

«Ο δήμος Veere τοποθέτησε πινακίδες στην παραλία που προειδοποιούν τους λουόμενους γυμνιστές ότι το δημόσιο σεξ απαγορεύεται κι ότι υπάρχει «αυξημένη παρακολούθηση» για την αποτροπή σεξουαλικών δραστηριοτήτων στους αμμόλοφους, και την παραλία της περιοχής», γράφει το σχετικό δημοσίευμα.

Η εκστρατεία της ολλανδικής πόλης, ονομάζεται «Σχέδιο Oranjezon» - (πορτοκαλί ήλιος), όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα .

«Οι αμμόλοφοι είναι εξαιρετικά σημαντικοί για την τοπική κοινωνία και πρέπει να προστατεύονται από ανεπιθύμητες συμπεριφορές που βλάπτουν το φυσικό περιβάλλον και μπορούν να ενοχλήσουν άλλους παραθεριστές», δήλωσε στην εφημερίδα «Observer» ο δήμαρχος της πόλης Veere, Frederiek Schouwenaar και πρόσθεσε:

«Αυτό είναι ένα σημαντικό βήμα για τη διασφάλιση της δημόσιας τάξης και ασφάλειας».

Κλείσιμο
Την εκστρατεία «Παρακαλώ, όχι σεξ στη παραλία» υποστήριξε το «SGP» - ένα συντηρητικό κόμμα, το οποίο κέρδισε πρόσφατα το μεγαλύτερο ποσοστό στις τοπικές εκλογές .

«Εκτιμάμε πολύ το γεγονός ότι ο δήμαρχός μας λαμβάνει μέτρα επιβολής: αυτές οι υπερβολές πρέπει να καταπολεμηθούν», τόνισε στον «Observer» ο Perry de Visser, εκπρόσωπος του κόμματος και πρόσθεσε:

«Υπάρχουν τακτικές καταγγελίες στον δήμο και τις τοπικές οργανώσεις και γι' αυτό επικροτούμε την άμεση κινητοποίηση του δημοτικού συμβουλίου».


Ειδήσεις σήμερα:

Κωνσταντοπούλου για τις αποχωρήσεις από την «Πλεύση Ελευθερίας»: H επίθεση στον σύντροφό μου είναι προσωπική

Αποστομωτική απάντηση σουβλατζίδικου στις Αχαρνές σε πελάτισσα που ζήτησε να μην της στείλουν «μελαμψό» διανομέα

Ο ξενοδόχος, η χειροβομβίδα, η μίζα: Ο «βίος και πολιτεία» του πρώην ιδιοκτήτη του Kandia’s Castle στο Ναύπλιο

----------------

Εκλογές 2023

Οδηγός εκλογών 2023: Πως ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
 
Εκλογές 2023
Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
 
Αποτελέσματα εκλογών 2023
Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης