Παραμένει στη φυλακή ο Μπελέρης - Ελεύθερος με όρους ο Κοκαβέσης

Παραμένει στη φυλακή ο Μπελέρης - Ελεύθερος με όρους ο Κοκαβέσης

Ο συνεργάτης του Μπελέρη έχει την υποχρέωση εμφάνισης σε αστυνομικό τμήμα - Την αποφυλάκιση των Μπελέρη και Κοκαβέση ζήτησε νωρίτερα ο Κασκαρέλης από την Αλβανίδα ΥΠΕΞ

beleris_himara
Την παραμονή του Φρέντι Μπελέρη στη φυλακή και την αποφυλάκιση υπό όρους του συνεργάτη του, Παντελή Κοκαβέση, αποφάσισε το πρωί της Πέμπτης το εφετείο του ειδικού δικαστηρίου Τιράνων, έπειτα από την εκδίκαση της έφεσης που είχαν καταθέσει.

Σύμφωνα με το Top Channel της Αλβανίας, ο Κοκαβέσης, που αποφυλακίζεται λόγω προβλημάτων υγείας, θα έχει την υποχρέωση να εμφανίζεται στο αστυνομικό τμήμα.

Κανένας από τους δύο δεν ήταν παρών στη συνεδρίαση του Εφετείου που διήρκεσε περίπου δύο ώρες. Μέσω του δικηγόρου του, ο Μπελέρης - που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο των φυλακών Τιράνων - ζήτησε την αποφυλάκιση και την αλλαγή του μέτρου της «κράτησης», που του επιβλήθηκε από το Δικαστήριο κατά της Διαφθοράς. Την ίδια έκκληση απηύθυνε και ο Κοκαβέσης, ο οποίος μετά τη σύλληψη, εισήχθη στο νοσοκομείο.

Νωρίτερα σήμερα, ο Βασίλης Κασκαρέλης συναντήθηκε με την υπουργό Εξωτερικών της Αλβανίας, Όλτα Τσάκα, στο περιθώριο της άτυπης Συνόδου Υπουργών Εξωτερικών κρατών - μελών ΝΑΤΟ στο Όσλο.

Εκεί, ο Έλληνας Υπουργός Εξωτερικών έθεσε στην Υπουργό Εξωτερικών της Αλβανίας το ζήτημα της αποφυλάκισης του εκλεγμένου Δημάρχου Χείμαρρας Φρέντι Μπελέρη και του Παντελή Κοκαβέση.


Ειδήσεις σήμερα:

Βίντεο-ντοκουμέντο από τη στιγμή της παράσυρσης γιαγιάς και εγγονής στην Κηφισίας

Νέα πτώση του πληθωρισμού στην Ελλάδα το Μάιο - Υποχώρησε στο 4,1%

Μητσοτάκης: Η κάλπη είναι άδεια τον Ιούνιο - Μεγαλύτερη η ευθύνη μας μετά τη νίκη του Μαΐου

----------------

Εκλογές 2023

Οδηγός εκλογών 2023: Πως ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
 
Εκλογές 2023: 
Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
 
Αποτελέσματα εκλογών 2023: 
Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης