Γερμανία: Ψάχνει επίδοξους... Τζέιμς Μποντ - Γιατί δυσκολεύονται να στρατολογήσουν πράκτορες
Είναι «απίστευτα δύσκολο» είναι να βρεθεί το σωστό προσωπικό - Η προηγούμενη γενιά κατασκόπων συνταξιοδοτείται
Οι υπηρεσίες πληροφοριών δυσκολεύονται να στρατολογήσουν πράκτορες μετά την πανδημία, καθώς οι υποψήφιοι προτιμούν να εργάζονται από το σπίτι τους και δεν θέλουν να αποχωριστούν το προσωπικό κινητό τηλέφωνό τους, εξήγησε σήμερα ο επικεφαλής της γερμανικής υπηρεσίας BND.
«Δεν μπορούμε να προσφέρουμε ορισμένα προνόμια που θεωρούνται δεδομένα σήμερα», εξήγησε ο Μπρούνο Καλ, περιγράφοντας πόσο δύσκολο είναι να βρεθεί το σωστό προσωπικό, καθώς σταδιακά η προηγούμενη γενιά κατασκόπων, οι «μπέιμπι-μπούμερς», οδηγείται στη συνταξιοδότηση.
«Η τηλεργασία σπανίως είναι εφικτή στην BND, για λόγους ασφαλείας. Το να μην μπορούν να πάρουν το κινητό τηλέφωνό τους στη δουλειά πάει πολύ για τους νεαρούς που αναζητούν εργασία», πρόσθεσε.
Περίπου 6.500 άνθρωποι απασχολούνται σήμερα στην BND, σύμφωνα με τον ιστότοπο της υπηρεσίας.
Σε μια καθημερινότητα που κινείται σε ολοένα και πιο εντατικούς ρυθμούς, ο ποιοτικός ύπνος αναδεικνύεται ως μία από τις πιο ουσιαστικές μορφές φροντίδας του εαυτού μας. Εδώ, η επιλογή του κατάλληλου στρώματος αποκτά ιδιαίτερη σημασία, κάτι που η JYSK γνωρίζει καλά.
Αν μπορούσαμε να ανοίξουμε ένα παράθυρο και να κοιτάξουμε τον κόσμο εκεί γύρω στο 2050, το πιθανότερο είναι ότι δεν θα βλέπαμε έναν πλανήτη αγνώριστο, αλλά έναν κόσμο που θα έχει αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί.