Μεθυσμένος κατάφερε να μπει ανενόχλητος στο σπίτι του Συμβούλου Εθνικής Ασφάλειας των ΗΠΑ

Μεθυσμένος κατάφερε να μπει ανενόχλητος στο σπίτι του Συμβούλου Εθνικής Ασφάλειας των ΗΠΑ

Δεν τον είδαν οι πράκτορες έξω από την κατοικία του Τζέικ Σάλιβαν

sullivan
Η Μυστική Υπηρεσία των ΗΠΑ ερευνά εισβολή στο σπίτι του Συμβούλου Εθνικής Ασφάλειας Τζέικ Σάλιβαν, την ώρα που έξω από την κατοικία βρίσκονταν πράκτορές της.

Ένας προφανώς μεθυσμένος άνδρας μπόρεσε να εισβάλει στο σπίτι του Σάλιβαν κάποια στιγμή τον Απρίλιο, σύμφωνα με το CBS News.

Ο άνδρας, ο οποίος εξακολουθεί να διαφεύγει τη σύλληψη, φέρεται να μπήκε στο σπίτι του Σάλιβαν γύρω στις 3 τα ξημερώματα. Ο Σάλιβαν αντιμετώπισε τον εισβολέα, ο οποίος δεν φαίνεται να τον γνώριζε ή να είχε πρόθεση να τον βλάψει, και του ζήτησε να φύγει, ανέφερε η Washington Post.

Εν τω μεταξύ, περισσότεροι από δύο πράκτορες της Μυστικής Υπηρεσίας ήταν έξω και δεν αντιλήφθηκαν την εισβολή μέχρι που τους ενημέρωσε ο Σάλιβαν, πρόσθεσε το CBS.

Η Μυστική Υπηρεσία έχει ξεκινήσει έρευνα για το πώς συνέβη αυτό. «Οποιαδήποτε απόκλιση από τα πρωτόκολλα προστασίας μας είναι απαράδεκτη και αν αποκαλυφθεί το προσωπικό θα λογοδοτήσει», πρόσθεσε η υπηρεσία. Εν τω μεταξύ το κλιμάκιο της Μυστικής Υπηρεσίας αντικαταστάθηκε και προστέθηκαν «πρόσθετα επίπεδα ασφαλείας».

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, ένας άνδρας επιτέθηκε με ρόπαλο του μπέιζμπολ σε δύο μέλη του προσωπικού στο γραφείο Δημοκρατικού βουλευτή της Βιρτζίνια. Ένας άνδρας γρονθοκόπησε τη Δημοκρατική πολιτειακή βουλευτή της Μινεσότα Άντζι Κρεγκ σε ασανσέρ στην πολυκατοικία της.

Πέρυσι, ο Πολ Πελόζι, σύζυγος της προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων, δέχθηκε επίθεση με σφυρί στο σπίτι του στο Σαν Φρανσίσκο, την ώρα που η σύζυγός του απουσίαζε.


Ειδήσεις σήμερα:

Παύλος Τσίμας στον Δανίκα: O Mητσοτάκης θα ξαναβγεί γιατί είναι ο νόμος της δεύτερης ευκαιρίας...

Θεσσαλονίκη: «Κερνούσε δηλητήριο τη γυναίκα του» - Ενοχή του λέκτορα του ΑΠΘ για τη διπλή δολοφονία ζήτησε ο εισαγγελέας

Ιταλία: Σκηνικό αποκάλυψης από τις πλημμύρες - Βίντεο από τις πόλεις βυθισμένες στο νερό

-------------

Εκλογές 2023

Που ψηφίζω: Μάθετε που ψηφίζετε βήμα-βήμα από την εφαρμογή του ΥΠ.ΕΣ.

Εκλογές 2023: Όλες οι ειδήσεις για τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών & τα exit polls.

Οδηγός εκλογών 2023: Ό,τι πρέπει να γνωρίζετε

Αποτελέσματα εκλογών 2023: Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης