Εκλογές στην Τουρκία: O Ερντογάν ψήφισε, μοίρασε χαρτζιλίκι σε παιδιά και είπε πως «προσευχόμαστε για ένα καλό μέλλον στη χώρα» (βίντεο)

Εκλογές στην Τουρκία: O Ερντογάν ψήφισε, μοίρασε χαρτζιλίκι σε παιδιά και είπε πως «προσευχόμαστε για ένα καλό μέλλον στη χώρα» (βίντεο)

Ο Τούρκος πρόεδρος συνομίλησε με υποστηρικτές του και φωτογραφήθηκε με μικρά παιδιά

erdogan_psifos23
Το εκλογικό του δικαίωμα άσκησε λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι και ο πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος προσήλθε σε γυμνάσιο στη γειτονιά Ουσκουντάρ της Κωνσταντινούπολης, μαζί με τη σύζυγό του, Εμινέ.

Προσερχόμενος στο σχολείο, ο Ερντογάν χαιρέτησε υποστηρικτές του, ενώ φωτογραφήθηκε με μικρά παιδιά που ήταν στον χώρο, στα οποία μάλιστα... μοίρασε και χαρτζιλίκι.


Κλείσιμο


«Μετά τη βραδινή καταγραφή των αποτελεσμάτων, προσευχόμαστε στον Κύριο για ένα καλό μέλλον για την τουρκική δημοκρατία και το τουρκικό έθνος. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έλαβα από τον υπουργό Εσωτερικών, η διαδικασία συνεχίζεται χωρίς προβλήματα, χωρίς επεισόδια. Οι πολίτες μας στις σεισμόπληκτες περιοχές έδωσαν επίσης την ψήφο τους με μεγάλη αγάπη. Είναι πολύ σημαντικό οι ψηφοφόροι μας να ρίξουν την ψήφο τους χωρίς καμία ανησυχία» είπε ο Ερντογάν, στις δηλώσεις που έκανε μετά την άσκηση του δικαιώματός του. 

erdogan_emine



Ειδήσεις σήμερα:

Η Loreen σάρωσε, η Φινλανδία εντυπωσίασε, το Ισραήλ γοήτευσε και η Ιταλία μάγεψε στη Eurovision

Αμετανόητοι στο ΜεΡΑ25 για τη χειραψία που δεν έδωσαν στον Μητσοτάκη στην Κυψέλη: «Πολύ σωστά έπραξαν»

Stoiximan Superleague: Η ώρα της στέψης  για την ΑΕΚ και η μάχη Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ για την τρίτη θέση
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης