Γαλλία: Τη βιογραφία του Μπραντ Πιτ έγραψε ο πρώην υπουργός Πολιτισμού - «Το έκανα γιατί τον αγαπώ»

Γαλλία: Τη βιογραφία του Μπραντ Πιτ έγραψε ο πρώην υπουργός Πολιτισμού - «Το έκανα γιατί τον αγαπώ»

Κυκλοφορεί στις 13 Απριλίου - Ο Φρεντερίκ Μιτεράν υπουργός Πολιτισμού επί Νικολά Σαρκοζί έχει μιλήσει ξανά στο παρελθόν για το «πάθος του για τους ωραίους άνδρες»

pitt_mitterrand_athro
«Μέλι στάζει» για τον Μπραντ Πιτ ο πρώην υπουργός Πολιτισμού, Φρεντερίκ Μιτεράν, ο οποίος τρέφει τέτοια αγάπη για τον διάσημο Αμερικανό ηθοποιό που έγραψε προς τιμήν του ένα βιβλίο.

Ο ανιψιός του πρώην προέδρου της Γαλλίας, Φρανσουά Μιτεράν, εκθειάζει τα προσόντα του Πιτ ως ηθοποιού αλλά και ως άνδρα, στις σελίδες της βιογραφίας του, που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 13 Απριλίου, όπως αναφέρει η γαλλική εφημερίδα «Le Figaro».

Ο Γάλλος πολιτικός και συγγραφέας έδειχνε πάντα ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τον κινηματογράφο. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο γαλλικό ραδιοφωνικό δίκτυο «Europe 1» για να προωθήσει το βιβλίο του, ξεκαθάρισε ότι ο πρώην σύζυγος της Αντζελίνα Τζολί, είναι ο ένας και μοναδικός ήρωάς του στη «μεγάλη οθόνη». «Η βιογραφία θα αναφέρεται στην καριέρα του Μπραντ Πιτ, ως ηθοποιού με τις επιτυχίες και τις αποτυχίες του, τόσο στην ιδιωτική του ζωή όσο και τον κινηματογράφο».

«Έγραψα ένα βιβλίο για τον Μπραντ Πιτ γιατί τον αγαπώ», αναφέρει ο Γάλλος πολιτικός, επισημαίνοντας ότι θα κυκλοφορήσει από τον εκδοτικό οίκο «XO». «Ο Πιτ είναι ένα πραγματικό αγόρι: σέξι, δυνατός, περιπετειώδης και είμαι σίγουρος ότι θα με προστάτευε αν τον χρειαζόμουν. Γιατί έχει και τις αδυναμίες πραγματικών ανδρών που ξέρουν πόσο δύσκολη είναι η ζωή. Έχει δηλώσει ότι έχει βιώσει περιόδους σοβαρής κατάθλιψης, όπως κι εγώ. Το να γράφεις γι' αυτό είναι επίσης ένας τρόπος να μοιράζεσαι τα προβλήματά σου», υποστηρίζει ο Μιτεράν.

Ο Γάλλος πολιτικός και συγγραφέας λέει επίσης ότι, αν και επεδίωξε να συναντήσει από κοντά τον Μπραντ Πιτ, μέχρι τώρα δεν ανταποκρίθηκε στο αίτημά του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Φρεντερίκ Μιτεράν, που διετέλεσε υπουργός Πολιτισμού επί Νικολά Σαρκοζί, δεν έχει κρύψει το πάθος του για τους «ωραίους άνδρες». Στο βιβλίο του, υπό τον τίτλο «Récréation» που κυκλοφόρησε πριν δέκα χρόνια, ο πρώην υπουργός αφηγούνταν την έντονη έλξη που αισθάνθηκε για συναδέλφους του στο υπουργικό συμβούλιο αλλά και για τους έφηβους γιους τους, καθώς και για πρεσβευτές, τηλεοπτικούς σταρ, ακόμη και τον πρόεδρο της Συρίας, Μπασάρ αλ Ασαντ.

Ο πρώην υπουργός που έχει δηλώσει ότι είναι ομοφυλόφιλος, αποκαλύπτει ακόμα ότι η Κριστίν Λαγκάρντ, τότε υπουργός Οικονομικών της Γαλλίας, τον τραβούσε από το... σακάκι για να τον κάνει να αλλάξει συμπεριφορά.

Ειδήσεις σήμερα:

Μητσοτάκης από τον Εύοσμο: Στη Βουλή θα αναλάβουν όλοι την ευθύνη τους για την Χρυσή Αυγή

H Ελευθερία Ελευθερίου έκανε unfollow τον Μάριο Πρίαμο μετά την αποχώρηση από το «Survivor All Star»

Έγινε ευθανασία στο λευκό τιγράκι που βρέθηκε στα σκουπίδια - Το «αντίο» του Αττικού Πάρκου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης