Δεν αποτέλεσε έκπληξη το γεγονός ότι η Φινλανδία θα γίνει μέλος του ΝΑΤΟ πριν από τη Σουηδία, ανέφερε ο Σουηδός πρωθυπουργός Ουλφ Κρίστερσον ερωτηθείς σχετικά κατά την κοινή συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν με την πρόεδρο της Κομισιόν Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν μετά την Διάσκεψη Δωρητών για την Τουρκία και τη Συρία που έλαβε χώρα στις Βρυξέλλες.
«Μερικές ημέρες νωρίτερα γνωρίζαμε το γεγονός ότι η υπήρχε η πιθανότητα αυτό να συμβεί», σημείωσε ο κ. Κρίστερσον (σύμφωνα με την αγγλική μετάφραση) και προσέθεσε ότι «η Φινλανδία και η Σουηδία ήθελαν να γίνουν μαζί μέλη του ΝΑΤΟ. Το είπαμε αυτό σε πολλές περιπτώσεις, αλλά επίσης γνωρίζαμε ότι καθεμία από τις 30 χώρες μέλη του ΝΑΤΟ έπρεπε να λάβει τις δικές της αποφάσεις. Αυτό δεν ήρθε ως έκπληξη. Δεν ήταν επιλογή μας αλλά βεβαίως σεβόμαστε την Τουρκία όταν φτάνουμε στην απόφαση».
«Η Σουηδία είναι πιο ασφαλής χώρα τώρα σε σχέση με πριν, και όλοι πιστεύουμε ότι είναι καλό για την ασφάλεια της περιοχής το γεγονός ότι η Φινλανδία γίνεται μέλος ακόμη και πριν να γίνει η Σουηδία μέλος. Αλλά πιστεύουμε ότι θα γίνουμε μέλος πολύ σύντομα», επισήμανε ο Ουλφ Κρίστερσον.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.