Ρούπερτ Μέρντοχ: Παντρεύεται για 5η φορά ο 92χρονος μεγιστάνας των ΜΜΕ - «Ξέρω ότι θα 'ναι η τελευταία»

Ρούπερτ Μέρντοχ: Παντρεύεται για 5η φορά ο 92χρονος μεγιστάνας των ΜΜΕ - «Ξέρω ότι θα 'ναι η τελευταία»

«Ερωτευμένος» και «ευτυχισμένος» είχε δηλώσει  για τη γνωρισμία με την κατά 26 χρόνια μικρότερή του, Αν Λέσλι Σμιθ - Το καλοκαίρι ο γάμος τους

merdoch-mak1
Για πέμπτη φορά, ο μεγιστάνας των αυστραλιανών ΜΜΕ, Ρούπερτ Μέρντοχ, ετοιμάζεται να βάλει βέρα στο... δεξί.

Σε συνέντευξή του στην αμερικανική εφημερίδα «New York Post» που του ανήκει, ο 92χρονος βαρόνος των μίντια αποφάσισε να αποκαταστήσει την 66χρονη Αν Λέσλι Σμιθ.

an4
an5
Αυτή είναι η 66χρονη αγαπημένη του μεγιστάνα των ΜΜΕ, Αν Λέσλι Σμιθ


Η νέα εκλεκτή της καρδιάς του, πρώην πνευματική καθοδηγήτρια αστυνομικών στο Σαν Φρανσίσκο, ήταν παντρεμένη με τον μουσικό και επιχειρηματία Τσέστερ Σμιθ, ο οποίος δραστηριοποιείτο στην τηλεόραση και το ραδιόφωνο, μέχρι το θάνατό του το 2008.

Η Σμιθ υποστήριξε ότι η ενασχόληση του εκλιπόντα συζύγου της με τα ΜΜΕ είχε ως αποτέλεσμα να «μιλάει την ίδια γλώσσα» με τον νέο της σύντροφο, αποκαλώντας μάλιστα τη γνωριμία της μαζί του ως «θείο δώρο και για τους δύο».

Κλείσιμο
«Είμαι χήρα εδώ και 14 χρόνια. Ο σύζυγός μου ήταν επιχειρηματίας, όπως ο Ρούπερτ… Μιλάμε την ίδια γλώσσα. Μοιραζόμαστε τις ίδιες απόψεις. Από αυτή την άποψη, έχω μια εμπειρία», όπως είπε η Σμιθ.

an1
an2
Η 66χρονη Αν Λέσλεϊ Σμιθ


Ο Μέρντοχ έκανε πρόταση γάμου στη νέα του σύντροφο μόλις έξι μήνες μετά τη γνωριμία τους και λιγότερο από ένα χρόνο μετά το διαζύγιο με την τέταρτη σύζυγό του και πρώην σούπερ μόντελ, Τζέρι Χολ. Σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα «Ιndependent», η Τζέρι Χολ δηλώνει «συντετριμμένη από τα νέα του αρραβώνα του», καθώς «είναι ακόμα ερωτευμένη μαζί του».

Ο Μέρντοχ, πάντως παραδέχτηκε ότι, αν και ήταν πολύ αγχωμένος, τελικά πήρε την μεγάλη απόφαση: Nα ξαναντυθεί γαμπρός...

«Ήμουν πολύ αγχωμένος. Φοβόμουν να ερωτευτώ,  αλλά ήξερα ότι αυτή θα είναι η τελευταία φορά. Ελπίζω να είναι. Είμαι ευτυχισμένος», αναφέρει στη συνέντευξή του. Το ζευγάρι αναμένεται να παντρευτεί το καλοκαίρι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ρούπερτ Μέρντοχ ελέγχει μια τεράστια αυτοκρατορία ΜΜΕ, σε Ευρώπη, Αυστραλία και Αμερική, που περιλαμβάνει εφημερίδες, ραδιοφωνικούς σταθμούς και τηλεοπτικά δίκτυα. Μερικά από τα πιο διάσημα μέσα που διαθέτει είναι τo αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο «Fox News», η βρετανική εφημερίδα Times του Λονδίνου και η η αμερικανική «Wall Street Journal».

Η συνολική του περιουσία ανέρχεται στα 17 δισ. δολάρια, σύμφωνα με το αμερικανικό περιοδικό Forbes. Ο Αυστραλός δισεκατομμυριούχος έχει παντρευτεί συνολικά τέσσερις φορές και από τους τρεις πρώτους γάμους του έχει αποκτήσει έξι παιδιά.

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα «Daily Mail», ο γάμος που του κόστισε πιο ακριβά ήταν εκείνος με τη δεύτερη σύζυγό του, Άννα, η οποία μετά το διαζύγιο έλαβε μετοχές, μετρητά και ακίνητα, ύψους 1,7 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Μόλις 17 μέρες μετά το διαζύγιο, ο επιχειρηματίας παντρεύτηκε την τρίτη σύζυγό του, την 30 ετών Γουέντι, όταν ο ίδιος ήταν 68 ετών.

Ειδήσεις σήμερα:

Αμηχανία στον ΣΥΡΙΖΑ από τα «τιτιβίσματα» Πολάκη

Ο 36χρονος σκότωσε τον 45χρονο στην Ξάνθη επειδή τον θεώρησε «ρουφιάνο»

Survivor All Star: Η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση και οι... πανηγυρισμοί - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης