Το Κρεμλίνο θεωρεί «προβοκάτσια» το περιστατικό με το ρωσικό μαχητικό Su-27 και το αμερικανικό μη επανδρωμένο αεροσκάφος MQ-9 Reaper πάνω από τη Μαύρη Θάλασσα, σύμφωνα με δηλώσεις του Ρώσου πρεσβευτή στις ΗΠΑ τις οποίες μεταδίδει το πρακτορείο RIA Novosti.
«Αντιμετωπίζουμε αυτό το περιστατικό ως προβοκάτσια», είπε ο Ανατόλι Αντόνοφ αφότου κλήθηκε από το υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ για να του κοινοποιηθεί η «έντονη διαμαρτυρία» της αμερικανικής κυβέρνησης για το συμβάν.
Η Ουάσινγκτον υποστηρίζει ότι το αμερικανικό MQ-9 Reaper συνετρίβη εξαιτίας της πρόσκρουσης με ένα ρωσικό μαχητικό Su-27, εκδοχή την οποία απορρίπτει κατηγορηματικά η Μόσχα που ισχυρίζεται ότι κατέπεσε συνεπεία απότομου ελιγμού.
Οι υποψήφιοι μπορούν να εξετάσουν προγράμματα αναγνωρισμένων μη κρατικών πανεπιστημίων, τα οποία λειτουργούν με θεσμικά καθορισμένες προϋποθέσεις εισαγωγής και προσφέρουν σπουδές στην Ελλάδα με διεθνή ακαδημαϊκό προσανατολισμό.
Κι αν ο τρόπος που κάνεις τις αγορές σου μπορούσε να προσαρμόζεται στη ζωή σου και όχι το αντίστροφο; Μια νέα πρόταση έρχεται να αλλάξει τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι την ευελιξία στις αγορές και σου δίνει την ευκαιρία να αγοράσεις αυτό που ταιριάζει και ανταποκρίνεται στις δυνατότητες σου.
Στο IST College, η καλλιέργεια των ταλέντων, η ενθάρρυνση της ανεξάρτητης σκέψης και η δημιουργικότητα δίνουν στους φοιτητές και τις φοιτήτριες τα εφόδια για την μελλοντική επαγγελματική τους πορεία στον σύγχρονο κόσμο.