Κόρη δωρίζει κρυφά το νεφρό της στον άρρωστο πατέρα της: «Δεν με νοιάζει πόσο τρελός είναι»

Κόρη δωρίζει κρυφά το νεφρό της στον άρρωστο πατέρα της: «Δεν με νοιάζει πόσο τρελός είναι»

«Είπα, “Θα το κάνω. Δεν με νοιάζει πόσο θυμωμένος είναι μαζί μου. Δεν με νοιάζει αν με πετάξει έξω από το σπίτι ή αν με μισεί ή αν δεν μου πει λέξη για το υπόλοιπο της ζωής μου», είπε η 25χρονη

kori_Nefro_exof
Μια κόρη από το Μιζούρι προκάλεσε στον ίδιο της τον πατέρα το μεγαλύτερο σοκ της του όταν τον αψήφησε και του δώρισε κρυφά το νεφρό της.

Ο John Ivanowski, ο οποίος πάσχει από μια μορφή νεφροπάθειας, βάσιζε τη ζωή του σε μηχάνημα αιμοκάθαρσης κάθε δύο ημέρες για περίπου πέντε ώρες κάθε φορά. Ενώ η κόρη του Delayne, 25 ετών, τον παρότρυνε να την αφήσει να δωρίσει το όργανό της για να βελτιώσει την υγεία και την ποιότητα ζωής του, εκείνος συνέχισε να λέει όχι, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

«Έλεγα: “Είσαι πολύ νέος, έχεις ζήσει πολύ καιρό και ο χρόνος σου είναι περιορισμένος”», δήλωσε ο πεισματάρης 60χρονος πατέρας στο KMOV.

Αλλά η επιμονή της Delayne ήταν πολύ μεγάλη και έτσι ξεκίνησε τη διαδικασία δωρεάς πίσω από την... πλάτη του.

Όπως είπε η 25χρονη του επικοινώνησε με τον γιατρό του πατέρα της του, και μόλις εκείνος ήταν σε αρκετά καλή κατάσταση για τη μεταμόσχευση, άρχισαν να της κάνουν εξετάσεις για να βεβαιωθούν ότι ήταν συμβατή.

«Είπα, “Θα το κάνω. Δεν με νοιάζει πόσο θυμωμένος είναι μαζί μου. Δεν με νοιάζει αν με πετάξει έξω από το σπίτι ή αν με μισεί ή αν δεν μου πει λέξη για το υπόλοιπο της ζωής μου”», δήλωσε η στο ABC News. «Τουλάχιστον θα ζει μια καλή ζωή και δεν θα είναι συνδεδεμένος με ένα μηχάνημα».

kori_Nefro


Κλείσιμο
Το δώρο από την κόρη στον πατέρα έγινε χωρίς ο John να το γνωρίζει, μέχρι που έγινε η επέμβαση και εκείνη πέρασε την επόμενη μέρα την πόρτα του δωματίου του στο νοσοκομείο.

Η συγκινητική στιγμή βιντεοσκοπήθηκε και δημοσιεύτηκε στο TikTok από την Delayne που έδειχνε τον πατέρα της σε απόλυτο σοκ όταν μπήκε μέσα.

«Ω, Θεέ μου, με δουλεύεις», είπε καθώς άρχισε να πνίγεται. «Το ήξερα ότι κάτι σκαρώνει».

Δείτε το βίντεο που ανέβηκε στο TikTok
@n.mas

Delayne Ivanowski compartió en sus redes sociales un video del momento en el que su papá se entera que ella fue la donante del riñón que le fue trasplantado. Durante 8 meses Delayne se sometió a todos los exámenes y pruebas necesarias para verificar que su riñón era compatible con su papá, identificado como John Ivanowski, quien debido a una deficiencia de inmunoglobulina necesitaba de este órgano para dejar de someterse a hemodiálisis dos veces a la semana. Tras la cirugía, Delaney esperó el momento adecuado para sorprender a su papá, que no pudo contener las lágrimas al saber quién fue su donante. "¡Los secretos finalmente se descubren! ¡Mi riñón está funcionando fantásticamente en mi papá! El apoyo que he recibido ha sido realmente increíble. Brindo por donar vida”, escribió la joven. #tiktokinforma #parati #transplante #riñon #padre #hija

♬ Gymnopedie no.1 / Satie [Piano solo](256275) - takai


Οι αντιρρήσεις του John οφείλονταν εν μέρει σε μια τραγωδία που πέρασε η οικογένειά του, όταν ο γιος του πέθανε πριν από 16 χρόνια από νευροβλάστωμα, ένα είδος καρκίνου, ανέφερε το ABC News. Όμως ένας γιατρός είπε ότι δεν υπάρχει μεγαλύτερος κίνδυνος για την υγεία ενός ζωντανού δότη από το να κρατήσει όλα τα όργανά του.

Η Delayne δημοσίευσε το συγκλονιστικό βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με την ελπίδα να συγκεντρώσει χρήματα για την κάλυψη της μεταμόσχευσης.

kori_Nefro1


Ζήτησε 6.000 δολάρια για να καλύψει τα έξοδα της χειρουργικής επέμβασης- και μέχρι το βράδυ της Τρίτης είχαν συγκεντρωθεί περισσότερα από 10.000 δολάρια.

Οι όποιες ενστάσεις είχε αρχικά ο Τζον έχουν εξαφανιστεί τώρα που δεν χρειάζεται πλέον για να ζει την αιμοκάθαρση.

«Δεν θα άλλαζα τίποτα. Αισθάνομαι πολύ καλύτερα», δήλωσε στο ABC News.

Πηγή: newyorkpost

Ειδήσεις σήμερα:

Κίνηση στους δρόμους: Δύσκολη η κυκλοφορία στον Κηφισό - Πού υπάρχουν τα σημαντικότερα προβλήματα


Φλόρενς Γουέλς: Το 2024 θα κάνει πρεμιέρα το μιούζικαλ της τραγουδίστριας, «Gatsby»


Σύγκρουση τρένων στη Λάρισα: Η ανάρτηση του Θανάση Αντετοκούνμπο για την τραγωδία - «Η ελπίδα και η αγάπη θα παραμείνουν»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης