Σύγκρουση τρένων στη Λάρισα: Η ανάρτηση του Θανάση Αντετοκούνμπο για την τραγωδία - «Η ελπίδα και η αγάπη θα παραμείνουν»

Σύγκρουση τρένων στη Λάρισα: Η ανάρτηση του Θανάση Αντετοκούνμπο για την τραγωδία - «Η ελπίδα και η αγάπη θα παραμείνουν»

Ο παίκτης των Μιλγουόκι Μπακς έκανε ανάρτηση με μία καρδιά δίπλα στην ελληνική σημαία

thanasos-antetokounmpo-hellas
Tην οδύνη του για το αιματηρό δυστύχημα στα Τέμπη με τη σύγκρουση των δύο τρένων εξέφρασε μέσω ανάρτησής του στο Instagram o Θανάσης Αντετοκούνμπο.

Ο παίκτης των Μιλγουόκι Μπακς έκανε ανάρτηση με μία καρδιά δίπλα στην ελληνική σημαία γράφοντας πως «στις πιο σκοτεινές ημέρες, η ελπίδα και η αγάπη θα παραμείνουν. Αν και η θλίψη μπορεί να αργήσει να φύγει από τις καρδιές μας, η ελπίδα και η αγάπη, δεν θα αποχωρήσουν ποτέ» έγραψε μεταξύ άλλων ο σταρ της Εθνικής Ελλάδας και του ΝΒΑ.

H ανάρτηση του Θανάση Αντετοκούνμπο:

«Το πένθος μπορεί να είναι δύσκολο να το αντέξεις, αλλά η ελπίδα και η αγάπη μπορούν να ακόμη να βρεθούν σε αυτό. Αν και η θλίψη μπορεί να αργήσει να φύγει από τον αέρα, η ελπίδα και η αγάπη θα είναι πάντα εκεί.

Σε στιγμές λύπης και απόγνωσης, η ελπίδα και η αγάπη θα συνεχίσουν να υπάρχουν. Αν και τα δάκρυα μπορεί να πέσουν και οι καρδιές μπορεί να πονέσουν, η ελπίδα και η αγάπη, ποτέ δεν θα σπάσουν.

Στις πιο σκοτεινές ημέρες, η ελπίδα και η αγάπη θα παραμείνουν. Αν και η θλίψη μπορεί να αργήσει να φύγει από τις καρδιές μας, η ελπίδα και η αγάπη, δεν θα αποχωρήσουν ποτέ».
thanasis-antetokounmpo
 
Ειδήσεις σήμερα:

Ποια ήταν τα εφεδρικά συστήματα ασφαλείας που δεν λειτούργησαν στα Τέμπη

Κυβέρνηση: Μετά το πένθος, οι οριστικές αποφάσεις για το εκλογικό χρονοδιάγραμμα

Στον εισαγγελέα με βαρύτατες κατηγορίες ο σταθμάρχης που ομολόγησε το λάθος του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης