ΗΠΑ: Τρεις νεκροί μεταξύ των οποίων και μια 9χρονη σε πυροβολισμούς στη Φλόριντα – Ο δράστης συνελήφθη

ΗΠΑ: Τρεις νεκροί μεταξύ των οποίων και μια 9χρονη σε πυροβολισμούς στη Φλόριντα – Ο δράστης συνελήφθη

Ένας 19χρονος αφού σκότωσε μια 20χρονη, επέστρεψε στον τόπο του εγκλήματος πυροβόλησε και σκότωσε δημοσιογράφο και μετά μπήκε σε σπίτι και σκότωσε ένα παιδί και τραυμάτισε τη μητέρα του

Collage_Maker-23-Feb-2023-05_17-AM
Τρεις άνθρωποι δολοφονήθηκαν και άλλοι δυο τραυματίστηκαν από έναν ένοπλο 19χρόνο στη Φλόριντα το απόγευμα της Τετάρτης. Ο δράστης στη συνέχεια συνελήφθη.

Στα θύματα του 19χρόνου ήταν ένας δημοσιογράφος και ένα 9χρονο κορίτσι. Ο δημοσιογράφος βρέθηκε στο σημείο για να καταγράψει προηγούμενο θανατηφόρο πυροβολισμό που είχε προκαλέσει ο δράστης, όταν πυροβόλησε και σκότωσε το πρωί μέσα σε ένα αμάξι μια 20χρονη γυναίκα.

Ο 19χρονος Κέιθ Μέλβιν Μόουζες αφού σκότωσε την 20χρονη φέρεται να επέστρεψε στη σκηνή πέντε ώρες αργότερα και πυροβόλησε ένα πλήρωμα του Spectrum News 13 που ήταν εκεί κάνοντας ρεπορτάζ για την αρχική ανθρωποκτονία.



Τόσο ένας δημοσιογράφος όσο και ένας φωτογράφος του News 13 που βρίσκονταν κοντά στο βανάκι των ειδήσεων πυροβολήθηκαν. Ένας από τους δημοσιογράφους πέθανε και ο άλλος βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση, σύμφωνα με τις αρχές.

Λίγο αργότερα, ο δράστης φέρεται να εισέβαλε σε ένα σπίτι, όπου πυροβόλησε ένα 9χρονο κορίτσι και τη μητέρα της. Το παιδί πέθανε από τα τραύματά του στο νοσοκομείο, ενώ η μητέρα της δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, είπε ο σερίφης.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 19χρονο και επιβεβαίωσαν ότι ήταν επίσης ύποπτος για το φόνο της 20χρονης γυναίκας.

Κλείσιμο


Ήταν οπλισμένος με ένα πιστόλι - το οποίο οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι είναι το όπλο της δολοφονίας - όταν συνελήφθη.

«Στα 19 του, είχε ένα μακρύ ποινικό ιστορικό που περιλάμβανε κατηγορίες για βαριά επίθεση και επίθεση με θανατηφόρο όπλο, διάρρηξη και κατηγορίες κλοπής, είπε ο σερίφης της κομητείας Orange Τζον Μίνα και συμπλήρωσε ότι το πρώτο θύμα πιστεύεται ότι ήταν γνωστός του δράστη, αλλά δεν υπάρχει γνωστή σχέση μεταξύ του υπόπτου και των μετέπειτα στόχων του αυτή τη στιγμή. Οι αρχές διερευνούν τα κίνητρά του.

Ο σερίφης είπε επίσης ότι δεν είναι σαφές εάν ο Μόουζες στόχευσε συγκεκριμένα την ομάδα του News 13 επειδή ήταν δημοσιογράφοι.





Ειδήσεις σήμερα:

Νέα Ιωνία - «Ομάδα L»: Μαστροποί και σωματοφύλακες γνωστών τράπερς πίσω από το έγκλημα στην καφετέρια

Μαντλίν ΜακΚάν - Ξεσπούν οι γονείς της 22χρονης: «Είμαστε συντετριμμένοι» - Οι απειλές της και οι ψυχίατροι

Survivor All Star: Το νέο μήνυμα της Καρολίνας στον Μάριο μπροστά στην Ελευθερία - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης