Σεισμός στην Τουρκία: Πατέρας ανασύρθηκε ζωντανός από τα χαλάσματα μετά από 11 ημέρες και συνάντησε ξανά τη νεογέννητη κόρη του

Σεισμός στην Τουρκία: Πατέρας ανασύρθηκε ζωντανός από τα χαλάσματα μετά από 11 ημέρες και συνάντησε ξανά τη νεογέννητη κόρη του

Ο 33χρονος από το κρεβάτι του νοσοκομείου όπου βρίσκεται ξαπλωμένος  έχοντας συνδεδεμένα ιατρικά σωληνάκια, παρά την εξάντλησή του παίρνει δύναμη και αγκαλιάζει τη νεογέννητη κόρη του

pateras_-_turkey
Συγκινεί η ιστορία ενός πατέρα ο οποίος αντίκρυσε για πρώτη φορά την κόρη του την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου καθώς βρισκόταν εγκλωβισμένος κάτω από τα ερείπια ενός κέντρου υγείας στην Αντιόχεια μαζί με άλλον έναν άνδρα. Οι δυο τους κόντρα σε όλες τις πιθανότητες κατάφεραν να παραμείνουν ζωντανοί μέχρι που την Παρασκευή τα σωστικά συνεργεία τους απεγκλώβιδαν. Έτσι λοιπόν ο Μουσταφά Αβτζί κατάφερε να δει για πρώτη φορά τη νεογέννητη κορούλα του. 

Ο 33χρονος όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες βρίσκεται ξαπλωμένος στο κρεβάτι του νοσοκομείου έχοντας συνδεδεμένα ιατρικά σωληνάκια και παρά την εξάντλησή του παίρνει δύναμη αγκαλιάζοντας τη νεογέννητη κόρη του. 

Την ίδια ώρα απίστευτα πλάνα από τη διάσωσή του στην επαρχία Χατάι έδειξαν πώς ήταν ακόμα σε θέση να μιλάει στο τηλέφωνο ενώ βρισκόταν τυλιγμένος σε μια θερμική κουβέρτα και φορούσε στο λαιμό ένα κολάρο. Μάλιστα σε βίντεο ακούγεται να μιλάει συγκινημένος με έναν συγγενή του.



Κλείσιμο
«Φαχρί πώς είσαι; Πώς είσαι αδερφέ μου;» ακούγεται να ρωτάει ο 33χρονος. «Είμαι καλά. Δεν έχω κανένα πρόβλημα. Νομίζω ότι βρίσκομαι στο νοσοκομείο  Θα με κατευθύνουν όπου είναι καλύτερα. Δεν έχω κανένα πρόβλημα», λέει ο Avci στον άντρα, ο οποίος ακούγεται να κλαίει στην άλλη άκρη του τηλεφώνου.

«Τι κάνουν οι γονείς μου; Έχουν σωθεί όλοι;» ρωτάει ο Avci. «Είναι όλοι καλά. Σε περιμένουν», απαντά ο συγγενής, καθώς ο Avci φιλάει το χέρι του διασώστη που κρατά το τηλέφωνο, ευχαριστώντας τον. «Είθε ο Θεός να σε έχει χίλιες φορές καλά, αδελφέ! Είθε ο Θεός να σε βοηθάει πάντα όταν έχει ανάγκη!». λέει στον άντρα ο 33χρονος.




Ειδήσεις σήμερα:

«Πώς με βίασαν οι δύο ένοπλοι Ρομά στις τουαλέτες του μπαρ» - Η 28χρονη αφηγείται τον εφιάλτη που έζησε

Βίντεο: Βανδή και Μπισμπίκης φιλήθηκαν στην πίστα

Ισοπεδωμένο το κτήριο που έμενε ο Ατσού - Ήταν από τα πιο πολυτελή στην Αντιόχεια (βίντεο)
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης