Μια ιππέας και το άλογότης εκδιώχθηκαν από ένα πολυτελές κέντρο ιππασίας - επειδή η κοπέλα είναι μοντέλο του OnlyFans.
Η 27χρονη Honour Spencer έλαβε προθεσμία δέκα ημερών για να εγκαταλείψει το κέντρο ιππασίας υψηλών προδιαγραφών, το οποίο χρέωνε 650 ευρώ το μήνα για να φροντίζει το άλογό της Cherry.
Σε ένα μήνυμα που της έστειλε ο υπεύθυνος των στάβλων της έλεγε: «Είσαι υπέροχο άτομο. Ωστόσο, δυστυχώς, δεν νιώθουμε άνετα με τον κλάδο στον οποίο εργάζεστε, κάτι το οποίο έχει υποπέσει στην αντίληψή μου, καθώς και με τους κάποιους ανθρώπους που έχετε φέρει στον στάβλο».
Η Honour, η οποία βγάζει πάνω 5.000 ευρώ το μήνα από την ιστοσελίδα ενηλίκων, δήλωσε: «Είναι απολύτως φρικτό - έχω υποστεί διακρίσεις λόγω της δουλειάς μου».
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Η πρώτη παρουσία της ΕΚΟ, μέλος του Ομίλου HELLENiQ ENERGY, στην κορυφαία διεθνή έκθεση superyachts στο Μονακό ενισχύει περαιτέρω τη θέση της ως κορυφαίος προμηθευτής καυσίμων για το Marine και το yachting στην Ανατολική Μεσόγειο και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη.
Δύο αρχηγοί που σήκωσαν τα μεγαλύτερα τρόπαια με τις Εθνικές τους ομάδες, δύο εμβληματικές μορφές του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και μία ξεχωριστή συνάντηση στη Θεσσαλονίκη.