Την έδιωξαν μαζί με το άλογό της από στάβλο γιατί είναι μοντέλο του Only Fans
«Η δουλειά ενός ατόμου δεν καθορίζει την προσωπικότητα ενός ατόμου. Είμαι βαθιά πληγωμένη», είπε η Honour Spencer
Μια ιππέας και το άλογότης εκδιώχθηκαν από ένα πολυτελές κέντρο ιππασίας - επειδή η κοπέλα είναι μοντέλο του OnlyFans.
Η 27χρονη Honour Spencer έλαβε προθεσμία δέκα ημερών για να εγκαταλείψει το κέντρο ιππασίας υψηλών προδιαγραφών, το οποίο χρέωνε 650 ευρώ το μήνα για να φροντίζει το άλογό της Cherry.
Σε ένα μήνυμα που της έστειλε ο υπεύθυνος των στάβλων της έλεγε: «Είσαι υπέροχο άτομο. Ωστόσο, δυστυχώς, δεν νιώθουμε άνετα με τον κλάδο στον οποίο εργάζεστε, κάτι το οποίο έχει υποπέσει στην αντίληψή μου, καθώς και με τους κάποιους ανθρώπους που έχετε φέρει στον στάβλο».
Η Honour, η οποία βγάζει πάνω 5.000 ευρώ το μήνα από την ιστοσελίδα ενηλίκων, δήλωσε: «Είναι απολύτως φρικτό - έχω υποστεί διακρίσεις λόγω της δουλειάς μου».
Ο ψηφιακός μετασχηματισμός δημιουργεί σημαντικές ευκαιρίες ανάπτυξης στον επιχειρηματικό τομέα, ωστόσο χρειάζεται να υπάρχουν οι σωστές υποδομές και η κατάλληλη εκπαίδευση
Πιστή στο όραμά της «Για Έναν Κόσμο Χωρίς Απορρίμματα» και προκειμένου να συμβάλλει στην προσπάθεια όλων για μείωση των πλαστικών απορριμμάτων, αλλάζει τις συσκευασίες της σε όλα τα αναψυκτικά, τους χυμούς και τα ροφήματα που περιλαμβάνονται στο χαρτοφυλάκιο της.