Φλόριντα: Μητέρα δεν μπορεί να μπει στο σχολείο των γιων της επειδή είναι μοντέλο του Only Fans

Φλόριντα: Μητέρα δεν μπορεί να μπει στο σχολείο των γιων της επειδή είναι μοντέλο του Only Fans

Το σχολείο της έχει απαγορέψει την είσοδο -«Με αυτό τον τρόπο μεγαλώνω τα παιδιά μου και έχω περισσότερο χρόνο μαζί τους», απαντά η 31χρονη Victoria Triece

Mother_Only_Fans
Μια μητέρα από τη Φλόριντα κατέθεσε μήνυση εναντίον του σχολείου των γιων της καθώς της απαγόρευσαν την είσοδο στους χώρους του σχολείου και τις εκδρομές επειδή είναι μοντέλο του Only Fans.

Η 31χρονη Victoria Triece, μεγαλώνει τα δύο της παιδιά από τα χρήματα που βγάζει μέσω της ιστοσελίδας και ισχυρίζεται ότι το έκανε για να έχει τη δυνατότητα να είναι στη ζωή των παιδιών της χωρίς να την εμποδίζει μια δουλειά με αυστηρό ωράριο.

Η Triece - η οποία έχει σχεδόν 150.000 ακόλουθους στο Instagram, 272.000 ακόλουθους στο TikTok και 32.000 στο Twitter - έχει μηνύσει το σχολείο για παραβίαση των δικαιωμάτων της στην ελευθερία του λόγου και στο δικαίωμα της ιδιωτικής ζωής.

Η μητέρα Ισχυρίζεται ότι ένα μέλος του σχολικού συμβουλίου της κομητείας Όραντζ διέδωσε φωτογραφίες από τον λογαριασμό στο προσωπικό του σχολείου το 2021.



Κλείσιμο
Το δημοτικό σχολείο Sand Lake της απαγόρευσε την εθελοντική εργασία, αφού είχε περάσει σχετική εκπαίδευση και όλους τους τυπικούς ελέγχους.

«Ξεφτιλίστηκα και δεν θα έπρεπε, και κανείς άλλος δεν θα έπρεπε να ανησυχεί για το τι κάνει ένας άλλος γονέας», δήλωσε η Triece στο NBC6. «Απλά μου αρέσει να περνάω χρόνο με τα παιδιά μου και έχω μια εξαιρετική σχέση με άλλους γονείς και μαθητές».



Μιλώντας στην DailyMail.com, ο δικηγόρος της Triece, Mark NeJame, δήλωσε ότι το σχολικό συμβούλιο συμπεριφέρεται σαν «αστυνομία ηθικής» και την παρομοίασε με έναν γονέα που απατά.

«Αν ένας δάσκαλος ή ένας γονέας είχε απατήσει τον σύντροφό του, πολλοί θα το θεωρούσαν αυτό λιγότερο ηθικό», δήλωσε ο NeJame. «Αυτό σημαίνει ότι οι γονείς και οι εκπαιδευτικοί που έχουν παραβιάσει τους γαμήλιους όρκους τους δεν πρέπει να βρίσκονται κοντά σε παιδιά, είναι αυτό ανήθικο;».

Ειδήσεις σήμερα:

Έως και 3,5 δισ. βαρέλια οι δυνητικοί πόροι υδρογονανθράκων στην Ελλάδα

Έρχεται έξτρα μπόνους για τους συνταξιούχους πριν από το Πάσχα - Ποιες ομάδες θα επωφεληθούν

Ο ασυγκράτητος Παπαφλέσσας και η συνέλευση της Βοστίτσας στις 26 - 29 Ιανουαρίου 1821 που πυροδότησε την Επανάσταση
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης