Άντριου Τέιτ: Ήταν βίαιος, λέει πρώην σύντροφός του - Πώς την έπεισε να δουλέψει για εκείνον

Άντριου Τέιτ: Ήταν βίαιος, λέει πρώην σύντροφός του - Πώς την έπεισε να δουλέψει για εκείνον

Βρίσκεται υπό κράτηση στη Ρουμανία μαζί με τον αδερφό του, ενώ η Αστυνομία ερευνά τις καταγγελίες για βιασμό και εμπορία ανθρώπων

andrew-tate
Μια Βρετανίδα που υποστηρίζει ότι διατηρούσε σχέση με τον influencer Άντριου Τέιτ, είπε στο BBC πώς την ενθάρρυνε να εργαστεί για την εταιρεία του με τις κάμερες, πριν γίνει παρεμβατικός και βίαιος.

«Είναι πολύ δύσκολο γιατί δεν αισθάνομαι θύμα. Όλες οι επιλογές που έκανα ήταν με τη δική μου ελεύθερη βούληση. Δεν με έδεσε, δεν με έβαλε στο πίσω μέρος ενός φορτηγού και δεν με οδήγησε εκεί», λέει η Σόφι. «Αλλά ήξερε τι έκανε. Σε ποιο σημείο η συναισθηματική ή ψυχολογική χειραγώγηση μετατρέπεται σε εξαναγκασμό για να κάνεις κάτι;» συμπλήρωσε.

Ο Άντριου Τέιτ - και ο αδελφός του Τριστάν - βρίσκονται υπό κράτηση στη Ρουμανία, ενώ η αστυνομία ερευνά τις καταγγελίες για βιασμό και εμπορία ανθρώπων.



Η Σόφι -το οποίο δεν είναι το πραγματικό της όνομα αναφέρει το BBC- τώρα βοηθάει τους εισαγγελείς στην έρευνά τους. Δήλωσε στην εκπομπή File on 4 του BBC Radio 4 ότι ο Τέιτ την προσέγγισε «ξαφνικά» στο Facebook και ήταν πολύ γοητευτικός. «Με παρέσυρε κατά κάποιο τρόπο να πιστέψω ότι ήταν κάποιος που μπορούσα να εμπιστευτώ και κάποιος που ήθελε πραγματικά να κάνει σχέση μαζί μου», εξήγησε.

Κλείσιμο
«Ήμουν σε ένα στάδιο της ζωής μου όπου ένιωθα λίγο βαρετά και αυτή η ιδέα μιας περιπέτειας φαινόταν απλώς ελκυστική», υπογράμμισε.

Καθώς η σχέση τους εξελισσόταν, η Σόφι επισκεπτόταν τακτικά τον Τέιτ στη Ρουμανία και άρχισε να της ζητάει να δουλέψει γι' αυτόν. «Μια-δυο φορές μου είχε πει: "Πρέπει να το κάνεις, θα βγάλεις μια περιουσία, αλλά δεν χρειάζεται να το κάνεις αν δεν θέλεις. Βγάζω αρκετά χρήματα"», λέει η Σόφι.

«Αλλά πάντα μου υπενθύμιζε ότι η επιλογή υπήρχε και αυτό εξελίχθηκε στο: "Αν με αγαπάς, θα το κάνεις. Αν νοιαζόσουν για μένα, θα το έκανες. Μπορούμε να βγάλουμε τόσα χρήματα"», είπε η κοπέλα.

Η Σόφι είχε δουλέψει και στο παρελθόν στη βιομηχανία ταινιών για ενήλικες, οπότε ήταν ανοιχτή σε αυτή την πρόταση. Αλλά λέει πως ένιωθε εξαναγκασμένη και ανησυχούσε ότι αν αρνιόταν αυτό που της ζητούσε, μπορεί να τον έχανε.

Σε μια σελίδα που έχει πλέον διαγραφεί στον ιστότοπό του, ο Τέιτ περιέγραφε τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούσε την επιχείρησή του με τις κάμερες και όσα αναφέρει ταιριάζουν σε πολλά σημεία με όσα είπε η Σόφι.

Η κοπέλα λέει ότι κέρδιζε περίπου 800 λίρες για έξι ώρες εργασίας, και από τα χρήματα αυτά ο Tate έπαιρνε το 50%. Με την πάροδο του χρόνου, η Σόφι λέει ότι η συμπεριφορά του Tate απέναντί της επιδεινώθηκε. Ισχυρίζεται ότι γινόταν όλο και πιο παρεμβατικός, επιβάλλοντάς της χρηματικά πρόστιμα αν έβγαινε έξω χωρίς την άδειά του, και ότι γινόταν βίαιος.

«Η περισσότερη βία ήταν σεξουαλική, αυτό είναι προφανώς κάτι που του αρέσει. Του αρέσει να νιώθει ότι έχει τον απόλυτο έλεγχο της γυναίκας και να νιώθει ότι μπορεί να της πάρει τη ζωή ανά πάσα στιγμή. Αυτό είναι μια μεγάλη σεξουαλική διέγερση γι' αυτόν», υπογράμμισε.

Ειδήσεις σήμερα:

Μετατοπίστηκε κατά τρία μέτρα η αραβική τεκτονική πλάκα και η Τουρκία μετακινήθηκε... νοτιοδυτικά

Αποστολή στο Τόκιο: Τα ραντεβού του Μητσοτάκη και οι Ιάπωνες επενδυτές που επιστρέφουν

Σακίρα: Τα αδιάκοπα πάρτι της ποπ σταρ ίσως «διώξουν» τους γονείς του Πικέ από το δίπλα σπίτι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης