Άντριου Τέιτ: Παράπονα για τη φυλακή - «Μόνη συντροφιά μου οι κατσαρίδες, οι ψείρες και οι κοριοί»

Άντριου Τέιτ: Παράπονα για τη φυλακή - «Μόνη συντροφιά μου οι κατσαρίδες, οι ψείρες και οι κοριοί»

«Δεν λυγίζω» διαμηνύει ο influencer που συνελήφθη για sex trafficking

andrew-tate
Παράπονα για τις συνθήκες κράτησης στις φυλακές όπου θα παραμείνει τουλάχιστον μέχρι τις 27 Φεβρουαρίου έκανε ο Άντριου Τέιτ, ο influencer που συνελήφθη για sex trafficking.

Σε ηλεκτρονικό μήνυμά του προς τους followers του το οποίο αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του κάνει λόγο, μεταξύ άλλων, για «κατασρίδες, κοριούς και ψείρες».

Ο 36χρονος Τέιτ προσθέτει ότι θα συνεχίσει, μάλιστα, να στέλνει email από τη φυλακή χαρακτηρίζοντας τα ως «καθημερινά μαθήματα από μια άδικη προφυλάκιση».

«Προσπαθούν να με σπάσουν. Με έχουν ρίξει σε ένα κελί χωρίς φως. Οι μοναδικοί μου "φίλοι" τα βράδια είναι οι κατσαρίδες, οι ψείρες και οι κοριοί» γράφει ο Τέιτ και προσθέτει:

«Όταν οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι με πηγαινοφέρουν στα δικαστήρια, εγώ παραμένω ήρεμος. Προσπαθούν να γεμίσουν με μίσος την καρδιά μου». Το "παρακαλώ" και το ευχαριστώ είναι πάντα μαζί μου. Στις δύσκολες στιγμές δεν πρέπει να ξεχνάτε τους καλούς τρόπους».

tate-email


Όπως αναφέρει «ο απόλυτος σεβασμός σε όλους που είναι γύρω μου είναι η πράξη της απόλυτης επανάστασής μου».

Ο Τέιτ κάνει και άλλες αναφορές στους σωφρονιστικούς υπαλλήλους υποστηρίζοντας ότι «γνωρίζουν ότι είμαι άθωος» και «υποδύονται τον ρόλο που τους έχει ανατεθεί» καθώς «έχουν οικογένειες να φροντίσουν».

Κλείσιμο
«Δεν μπορούν να με σπάσουν. Βλέπουν ότι δεν θα σπάσω και σέβονται την αποφασιστικότητά μου» καταλήγει στο email του ο Άντριου Τέιτ.


Η σύλληψη του Άντριου Τέιτ

Ο Άντριου Τέιτ ήρθε στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας στα τέλη του 2022 όταν έγινε γνωστή η είδηση της σύλληψής του στη Ρουμανία με την κατηγορία του sex trafficking.

Μαζί του είχε τότε συλληφθεί και ο αδερφός του με τους Ρουμάνους εισαγγελείς να αναφέρουν ότι οι αδελφοί Τέιτ και άλλα δύο άτομα που επίσης συνελήφθησαν, «δημιούργησαν μια ομάδα οργανωμένου εγκλήματος με σκοπό τη στρατολόγηση και την εκμετάλλευση γυναικών αναγκάζοντάς τις να δημιουργήσουν πορνογραφικό περιεχόμενο. Πρέπει να έχουν κερδίσει σημαντικά χρηματικά ποσά».

Όπως είχε γίνει γνωστό τότε, μάλιστα, καθοριστικός για τη σύλληψη του Άντριου Τέιτ είχε αποδειχθεί ο διαδικτυακός διάλογος που είχε με την Σουηδή ακτιβίστρια για το κλίμα Γκρέτα Τούνμπεργκ.

Μετά τη σύλληψη του Άντριου Τέιτ η ρουμανική αστυνομία είχε δώσει στη δημοσιότητα ένα βίντεο από την έφοδο στη βίλα του στο Βουκουρέστι στην οποία είχαν βρεθεί όπλα, μαχαίρια και χρήματα.

Andrew Tate Arrested For  Human Trafficking (FULL POLICE RAID FOOTAGE)


Ειδήσεις σήμερα:

Τι σημαίνει για την Ελλάδα το μπλόκο του Ερντογάν στη Σουηδία για το ΝΑΤΟ

Ξεκινά η δίκη για τον βιασμό της baby sitter - Η ζωή της 18χρονης σήμερα

Πότε και πού θα «χτυπήσει» η κακοκαιρία - Κίνδυνος για πλημμύρες στην Αττική
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης