Άντριου Τέιτ: Παραμένει στη φυλακή - Απορρίφθηκε η έφεσή του

Άντριου Τέιτ: Παραμένει στη φυλακή - Απορρίφθηκε η έφεσή του

Ο 36χρονος και ο αδελφός του συνελήφθησαν τον περασμένο μήνα ως ύποπτοι για εμπορία ανθρώπων, βιασμό και σύσταση ομάδας οργανωμένου εγκλήματος

andew-tate
Ο αμφιλεγόμενος influencer Άντριου Τέιτ θα παραμείνει υπό κράτηση για τουλάχιστον έναν ακόμη μήνα μετά την απόρριψη της έφεσής του κατά της κράτησής του.

Ο 36χρονος Τέιτ και ο αδελφός του Τριστάν συνελήφθησαν τον περασμένο μήνα ως ύποπτοι για εμπορία ανθρώπων, βιασμό και σύσταση ομάδας οργανωμένου εγκλήματος.

Και οι δύο άνδρες αρνήθηκαν τις κατηγορίες.
Τον περασμένο μήνα, ένας δικαστής παρέτεινε την κράτησή τους έως τις 27 Φεβρουαρίου - απόφαση που επικυρώθηκε από το Εφετείο του Βουκουρεστίου σήμερα Τετάρτη.

Η σύλληψη του Άντριου Τέιτ

Ο Άντριου Τέιτ ήρθε στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας στα τέλη του 2022 όταν έγινε γνωστή η είδηση της σύλληψής του στη Ρουμανία με την κατηγορία του sex trafficking.

Κλείσιμο
Μαζί του είχε τότε συλληφθεί και ο αδερφός του με τους Ρουμάνους εισαγγελείς να αναφέρουν ότι οι αδελφοί Τέιτ και άλλα δύο άτομα που επίσης συνελήφθησαν, «δημιούργησαν μια ομάδα οργανωμένου εγκλήματος με σκοπό τη στρατολόγηση και την εκμετάλλευση γυναικών αναγκάζοντάς τις να δημιουργήσουν πορνογραφικό περιεχόμενο. Πρέπει να έχουν κερδίσει σημαντικά χρηματικά ποσά».

Όπως είχε γίνει γνωστό τότε, μάλιστα, καθοριστικός για τη σύλληψη του Άντριου Τέιτ είχε αποδειχθεί ο διαδικτυακός διάλογος που είχε με την Σουηδή ακτιβίστρια για το κλίμα Γκρέτα Τούνμπεργκ.

Μετά τη σύλληψη του Άντριου Τέιτ η ρουμανική αστυνομία είχε δώσει στη δημοσιότητα ένα βίντεο από την έφοδο στη βίλα του στο Βουκουρέστι στην οποία είχαν βρεθεί όπλα, μαχαίρια και χρήματα.

Ειδήσεις σήμερα:

Φρίκη: Γιος ιερέα κατηγορείται ότι βίαζε τον 4χρονο γιο του - Ήταν μπροστά και η γιαγιά του παιδιού

Κηφισιά: Διαρρήκτες εισβάλλουν σε φούρνο και φεύγουν με το χρηματοκιβώτιο - Βίντεο ντοκουμέντο

Ουδέν νεώτερον από το Δυτικό μέτωπο: Η ιστορία της ταινίας που πάει για 9 Οσκαρ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης