Κάμερον: "Η News Corp. πρέπει να καθαρίσει το όνομά της"

Κάμερον: "Η News Corp. πρέπει να καθαρίσει το όνομά της"

Ο βρετανός πρωθυπουργός είπε ότι η εταιρεία πρέπει να "καθαρίσει" το όνομά της όσον αφορά τις κατηγορίες για  υποκλοπές προτού προχωρήσει με την προσφορά εξαγοράς του BSkyB

Κάμερον: "Η News Corp. πρέπει να καθαρίσει το όνομά της"
Ο βρετανός πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον δήλωσε την Δευτέρα ότι η εταιρεία News Corp. θα πρέπει να "καθαρίσει" το όνομά της όσον αφορά τις κατηγορίες για τηλεφωνικές υποκλοπές προτού προχωρήσει με την προσφορά εξαγοράς του δικτύου BSkyB.

Ο Κάμερον δήλωσε ότι η εταιρεία θα πρέπει να επικεντρωθεί στην "τακτοποίηση αυτού του χάους", κι έπειτα να εξετάσει την επόμενη επιχειρηματική της κίνηση.

Κλείσιμο
Στο μεταξύ ο όμιλος του Ρούπερτ Μέρντοχ ανακοίνωσε ότι αποσύρει τις παραχωρήσεις που έγιναν προς τις βρετανικές αρχές για την εξασφάλιση της έγκρισης ενόψει της πλήρους εξαγοράς της δορυφορικής πλατφόρμας BSkyB.

Η εταιρεία News Corp. είχε προτείνει να διαχωρίσει το ειδησεογραφικό κανάλι Sky News από την υπόλοιπη πλατφόρμα του BSkyB. Σε ανακοίνωση του ο όμιλος αναφέρει ότι αίρει την προσφορά αυτή και πλέον έτοιμος να υπαχθεί στην απόφαση της Αρχής Ανταγωνισμού.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης