Ντόναλντ Τραμπ: Οι νέες δικαστικές περιπέτειές του και η... αλογομούρα πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς

Ντόναλντ Τραμπ: Οι νέες δικαστικές περιπέτειές του και η... αλογομούρα πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς

«Ποτέ δεν είχα εξωσυζυγική σχέση μαζί της» επιμένει - «Ανοίγει το στόμα του πιο πολύ απ' όσο ανοίγω τα πόδια μου» λέει η Ντάνιελς

trump-stormy-daniels3
Η πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς, που έχει ισχυρισθεί ότι το 2006, μόλις ο Τραμπ είχε παντρευτεί την πρώην Πρώτη Κυρία, Μελάνια και ο γιός τους ήταν μόλις 6 μηνών, κοιμήθηκε μαζί του, στη συνέχεια υπέγραψε συμφωνητικό εχεμύθειας και τις παραμονές των εκλογών του 2016 πληρώθηκε 130.000 δολάρια από τον δικηγόρο του Τραμπ για να κλείσει το στόμα της, βγήκε στην αντεπίθεση, καθώς ο Τραμπ την πέρασε γενεές δεκατέσσερις στο Truth Social (μια πλατφόρμα κοινωνικών μέσων που δημιουργήθηκε τον Οκτώβριο του 2021 από τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ). Ο Τραμπ, όχι μόνον αρνήθηκε ότι υπήρξε σεξουαλική επαφή μεταξύ τους και ότι τη δωροδόκησε για να μη μιλήσει, αλλά την χαρακτήρισε και ... “αλογομούρα”!

image_50438401


«Ανοίγει το στόμα του περισσότερο από όσο ανοίγω εγώ τα πόδια μου»

Ο καινούργιος χαμός προκλήθηκε καθώς ένα σώμα ενόρκων πρόκειται να ακούσει τη μαρτυρία της Στόρμι Ντάνιελς αυτή την εβδομάδα, σχετικά με τον ρόλο του πρώην προέδρου στην πληρωμή που έγινε σ΄αυτήν προκειμένου να κρατήσει το στόμα της κλειστό κατά τη διάρκεια της εκστρατείας του Τραμπ το 2016, ανέφεραν οι New York Times. Ο Τραμπ, χαρακτήρισε τον Εισαγγελέα του Μανχάταν “ριζοσπαστικό” και τον κατηγόρησε ότι ξόδεψε περισσότερο χρόνο για να τον ερευνήσει παρά να κυνηγήσει το έγκλημα στη Νέα Υόρκη. Ισχυρίζεται επίσης ότι ο Δημοκρατικός Εισαγγελέας διέρρευσε την έκθεση του σώματος των ενόρκων στον Τύπο: “Με δολοφονίες και βίαια εγκλήματα να αυξάνονται όσο ποτέ άλλοτε στη Νέα Υόρκη, ο ριζοσπαστικός αριστερός Περιφερειακός Εισαγγελέας του Μανχάταν ΄Αλβιν Μπραγκ, μόλις διέρρευσε στα ΜΜΕ Fake News ότι εξακολουθούν να ερευνούν την υπόθεση της Στόρμι “Αλογογομούρας” Ντάνιελς. Συνεργαζόμενοι στενά με το Υπουργείο Δικαιοσύνης, που έχουν εργαλειοποιήσει την υπόθεση, αυτό είναι μια συνέχεια του Μεγαλύτερου Κυνηγιού Μαγισσών όλων των εποχών. Πριν από πολύ καιρό η υπόθεση παραγράφηκε και μόλις πρόσφατα κέρδισα πολλά χρήματα σε βάρος της Στόρμι στο Εφετείο. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΕΞΩΣΥΖΥΓΙΚΗ ΣΧΕΣΗ ΜΑΖΙ ΤΗΣ. Αυτά είναι περσινά ξινά σταφύλια!” έγραψε ο Τραμπ το απόγευμα της Δευτέρας. Τα πολλά χρήματα, στα οποία αναφέρεται ο Τραμπ είναι πιθανότατα τα δικαστικά έξοδα, ύψους 300.000 δολαρίων, τα οποία καταδικάσθηκε να καταβάλει η Ντάνιελς στον Τραμπ μετά την απόρριψη της αγωγής της εναντίον του για συκοφαντική δυσφήμιση.

image_6487327__4_


Κλείσιμο
Η πορνοστάρ απάντησε στο σάλο που δημιούργησε ο Τραμπ, υποστηρίζοντας: “Ανοίγει το στόμα του περισσότερο από ό,τι εγώ τα πόδια μου! Ευχαριστώ που παραδέχτηκες ότι έλεγα την αλήθεια για ΟΛΑ”, έγραψε η Ντάνιελς. “Η αλογόφατσά μου κι εγώ πάμε στο κρεβάτι τώρα, κύριε πρώην πρόεδρε.” Και πρόσθεσε την Τρίτη: “Μου αρέσει το σεξ. Του αρέσει να λέει ψέματα. Μου φαίνεται τέλεια αναλογία”.

image_6487327__2_
image_6487327__3_


Κατηγορίες για παράβαση νομοθεσίας περί χρηματοδότησης κομμάτων

Ο πρώην προσωπικός δικηγόρος του Τραμπ, Μάικλ Κοέν, παραδέχτηκε προηγουμένως ότι πλήρωσε την Ντάνιελς, της οποίας το πραγματικό όνομα είναι Στέφανι Κλίφορντ, για να μη μιλήσει για τη σχέση της με τον πρόεδρο. Ο Κοέν ομολόγησε την ενοχή του για παραβίαση του νόμου για τη χρηματοδότηση της εκστρατείας το 2018 και καταδικάστηκε σε τρία χρόνια φυλάκιση για την πληρωμή των χρημάτων και τη συμφωνία εχεμύθειας. Είπε σε δικαστή εκείνη την εποχή ότι όλα έγιναν σε συντονισμό και υπό την καθοδήγηση ενός υποψηφίου για ομοσπονδιακό αξίωμα. ΄Εδειξε δηλαδή τον Τραμπ, χωρίς απλώς να τον ονοματίσει...

Τώρα, με τον Τραμπ πολλά χρόνια εκτός θητείας και ενώ διεξάγει μια νέα εκστρατεία για την προεδρία, οι μάρτυρες πρόκειται να αρχίσουν να μιλούν ενώπιον του Μεγάλου Ορκωτού Δικαστηρίου της Νέας Υόρκης, καθώς οι εισαγγελείς πρόκειται να υποστηρίξουν ενώπιόν του γιατί πρέπει να κατηγορηθεί ο πρώην πρόεδρος.

image_6487327_2


Τη Δευτέρα, μεταξύ των μαρτύρων που εθεάθησαν να φτάνουν στη δικαστική διαδικασία του Μανχάταν ήταν σύμφωνα με πληροφορίες ο Ντέιβιντ Πέκερ, πρώην εκδότης του National Enquirer. Προηγουμένως, παραδέχτηκε στους εισαγγελείς ότι εργάστηκε σε συνεννόηση με την εκστρατεία του Τραμπ το 2016 για να κανονίσει πληρωμές μαύρων χρημάτων για την Ντάνιελς και το πρώην μοντέλο του Playboy, Κάρεν ΜακΝτούγκαλ. Μια δήλωση από το γραφείο του Περιφερειακού Εισαγγελέα του Μανχάτταν εκείνη την εποχή ανέφερε ότι ο Πέκερ βοήθησε στη διευκόλυνση των πληρωμών, ώστε οι γυναίκες να «μην δημοσιοποιήσουν επιζήμιους ισχυρισμούς» για τον Τραμπ.

Άλλοι αναμενόμενοι μάρτυρες περιλαμβάνουν τον πρώην συντάκτη του National Enquirer, Ντίλαν Χάουαρντ και δύο υπαλλήλους του Trump Organization, σύμφωνα με τους Times.

Στα τέλη της περασμένης εβδομάδας αποκαλύφθηκε ότι οι ομοσπονδιακοί εισαγγελείς είχαν συζητήσει να κατηγορήσουν τον Τραμπ για παραβιάσεις της νομοθεσίας χρηματοδότησης της προεκλογικής εκστρατείας σχετικά με τις πληρωμές προς την Ντάνιελς και την ΜακΝτούγκαλ μετά την αποχώρησή του από την εξουσία. Ενώ η καθοδήγηση του Υπουργείου Δικαιοσύνης προειδοποιούσε να μην κατηγορηθεί ένας εν ενεργεία πρόεδρος, υπήρξαν συζητήσεις για το αν θα χρησιμοποιηθούν τα αποδεικτικά στοιχεία που συγκεντρώθηκαν από τη δίωξη του Κοέν το 2018 για να κυνηγήσουν τον Τραμπ όταν τελείωσε η θητεία του, σύμφωνα με το βιβλίο Untouchable του αναλυτή του CNN ' Ελι Χόνιγκ. Αλλά οι συζητήσεις αυτές προφανώς τότε πάγωσαν, από το χάος που προκλήθηκε από τις ταραχές στο Καπιτώλιο των ΗΠΑ στις 6 Ιανουαρίου και τις προσπάθειες του Τραμπ να ανατρέψει τα αποτελέσματα των Προεδρικών εκλογών του 2020. Ο Χόνιγκ έγραψε ότι τέτοιες εθνικές κρίσεις έκαναν τα υποτιθέμενα οικονομικά φάουλ της εκστρατείας να φαίνονται, συγκρινόμενα μεταξύ τους, κατά κάποιο τρόπο ασήμαντα και ξεπερασμένα.

Ειδήσεις σήμερα:

Φαρμακονήσι: Τουρκική ακταιωρός προσπαθεί να εμβολίσει σκάφος του Λιμενικού - Πυροβολισμοί από τους Έλληνες - Ολόκληρο το βίντεο

Δημοσκόπηση Marc: Στις 7,5 μονάδες η διαφορά ΝΔ με ΣΥΡΙΖΑ στην πρόθεση ψήφου

Grammy 2023: Ένας λαουτίστας από τα Ιωάννινα ανάμεσα στους υποψήφιους
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης