Ντόναλντ Τραμπ: Ο πρώην δικηγόρος του ζήτησε συγνώμη από την πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς

Ντόναλντ Τραμπ: Ο πρώην δικηγόρος του ζήτησε συγνώμη από την πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς

Ο Μάικλ Κόεν είχε προσφέρει 130.000 δολάρια στην Στόρμι Ντάνιελς το 2016 για να εξαγοράσει τη σιωπή της για τη φερόμενη σχέση της με τον δισεκατομμυριούχο

stormy_daniels_1
Ο πρώην δικηγόρος του Ντόναλντ Τραμπ εξαγόρασε τη σιωπή της το 2016 προκειμένου εκείνη να μην μιλήσει για τη φερόμενη σχέση της με τον δισεκατομμυριούχο. Τέσσερα χρόνια αργότερα, ο Μάικλ Κόεν συζήτησε το θέμα αυτό με την ίδια, την πρωταγωνίστρια αισθησιακών ταινιών Στόρμι Ντάνιελς σε ένα podcast, ζητώντας συγγνώμη για τη συμπεριφορά του τότε.

«Γνωρίζω ότι σας προκάλεσα άσκοπο πόνο», είπε ο Μάικλ Κόεν στη Στόρμι Ντάνιελς, κατά τη διάρκεια της συνομιλίας τους, που αναρτήθηκε τη νύχτα της Δευτέρας προς Τρίτη. «Για αυτό, λυπάμαι πραγματικά».

Στο τέλος της συνομιλίας τους, που διήρκησε σχεδόν 1,5 ώρα, εκείνος προσέθεσε: «Σας ευχαριστώ που μου δώσατε μια δεύτερη ευκαιρία».

Ο Μάικλ Κόεν, που διετέλεσε 10 χρόνια προσωπικός δικηγόρος του Ντόναλντ Τραμπ, καταδικάστηκε σε κάθειρξη τριών ετών στα τέλη του 2018, επειδή, μεταξύ άλλων αξιόποινων πράξεων, κατέβαλε το ποσό των 130.000 δολαρίων στη Στόρμι Ντάνιελς ως αντάλλαγμα για τη σιωπή της σχετικά με τη φερόμενη σχέση με τον μεγιστάνα των ακινήτων, κατά παράβαση των νόμων χρηματοδότησης των προεκλογικών εκστρατειών.

Ο Κόεν εκτίει το τελευταίο μέρος της ποινής του όχι στη φυλακή, αλλά σε κατ’ οίκον περιορισμό, στο διαμέρισμά του στο Μανχάταν, λόγω της πανδημίας. Από το σπίτι του, μεταδίδει τακτικά, από τον Σεπτέμβριο, ένα podcast στο οποίο κατηγορεί συχνά τον πρώην εργοδότη του ότι εκείνος τον ώθησε στην παρανομία.

Στο τελευταίο επεισόδιο, o Κόεν συνομιλεί με την Ντάνιελς για τη νύχτα του 2006, κατά τη διάρκεια της οποίας εκείνη επιβεβαιώνει πως είχε σεξουαλική επαφή με τον Τραμπ.

Η ιστορία δεν είναι καινούργια. Η πρωταγωνίστρια των αισθησιακών ταινιών έχει ήδη μιλήσει για αυτή σε ένα βιβλίο που κυκλοφόρησε το 2018. Υπογραμμίζει ότι αν και δεν «απειλήθηκε σωματικά», ήταν «τα χειρότερα 90 δευτερόλεπτα της ζωής της».

Κλείσιμο
Η ίδια αναγνωρίζει πως η δημοσιότητα από αυτήν την ιστορία της επέτρεψε να ταξιδέψει, να κερδίσει χρήματα. Όμως, εάν είχε ένα «μαγικό ραβδί» και μπορούσε να γυρίσει πίσω τον χρόνο, «θα το έκανα σίγουρα».

«Πιθανόν θα πεθάνω μόνη λόγω αυτού», λέει. «Ποιος θα ήθελε να βγει μαζί μου;».

Ειδήσεις σήμερα: 

Στο 3,9% ο εμβολιασμός του πληθυσμού - Αύριο ανοίγει η πλατφόρμα για τους 60-64

Κάθε μήνα επιστρεπτέα προκαταβολή μέχρι το Πάσχα - Επειγόντως δηλώσεις ΦΠΑ για Πρακτορεία ΟΠΑΠ

Πότε αναστέλλονται τα ενοίκια, πότε κουρεύονται 40% και πότε καταβάλλονται ολόκληρα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης