Qatargate: Αναβολή για τις 26 Ιανουαρίου πήρε το αίτημα του Τζόρτζι για την αποφυλάκισή του
Ο σύντροφος της Εύας Καϊλή βρέθηκε σήμερα ενώπιον του προδικαστικού συμβουλίου στις Βρυξέλλες - Η Εύα Καϊλή θα βρεθεί ενώπιον του συμβουλίου στις 19 Ιανουαρίου
Αναβολή για τις 26 Ιανουαρίου πήρε το αίτημα του Φραντσέσκο Τζόρτζι για την αποφυλάκισή του, σύμφωνα με την Ομοσπονδιακή Εισαγγελία Βρυξελλών.
Ο Φραντσέσκο Τζόρτζι, ο σύντροφος της Εύας Καϊλή και δεξί χέρι του Αντόνιο Παντσέρι, βρέθηκε σήμερα ενώπιον του προδικαστικού συμβουλίου (Chambre du Conseil), προκειμένου, όπως προβλέπει η διαδικασία, να αποφασιστεί η συνέχιση της προφυλάκισής του για έναν επιπλέον μήνα, ή η αποφυλάκισή του με ένα ηλεκτρονικό βραχιολάκι. Σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο, η απόφαση του προδικαστικού συμβουλίου αναβλήθηκε για τις 26 Ιανουαρίου.
Σύμφωνα με την Ομοσπονδιακή Εισαγγελία Βρυξελλών, η Εύα Καϊλή θα βρεθεί ενώπιον του προδικαστικού συμβουλίου στις 19 Ιανουαρίου, το οποίο θα αποφασίσει αν θα συνεχιστεί ή όχι η προφυλάκισή της.
Η Εύα Καϊλή και ο σύντροφος της, Φραντσέσκο Τζόρτζι βρίσκονται σε προσωρινή κράτηση στις βελγικές φυλακές πάνω από ένα μήνα, στο πλαίσιο των ερευνών των βελγικών αρχών για την υπόθεση διαφθοράς από το Κατάρ.
Ο τουρισμός και η εστίαση είναι δύο από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους κλάδους της ελληνικής οικονομίας, όπου η εξειδίκευση και η σωστή εκπαίδευση ανοίγουν τον δρόμο για μια καριέρα με προοπτικές
Οι αυξημένες ανάγκες του καλοκαιριού δεν χρειάζεται να συνοδεύονται από αβεβαιότητα για το κόστος. Η Protergia προσφέρει λύσεις που συνδυάζουν δροσιά, σταθερότητα και μεγαλύτερο έλεγχο στον λογαριασμό ρεύματος.
Με επίκεντρο τις τοπικές κοινωνίες, η ΑΒ Βασιλόπουλος πραγματοποίησε 150 δράσεις εθελοντισμού σε όλη τη χώρα, με τη συμμετοχή περισσότερων από 4.500 ανθρώπων.