Ιταλία: Απεργία των ιδιοκτητών πρατηρίων βενζίνης μετά τις αυξήσεις στα καύσιμα
Όπως υπογραμμίζουν «πρέπει να τελειώσει η επίθεση λάσπης κατά μιας κατηγορίας έντιμων εργαζομένων και να αποκατασταθεί η αλήθεια»
Οι Ιταλοί ιδιοκτήτες πρατηρίων βενζίνης αποφάσισαν να προκηρύξουν απεργία για τις 25 και 26 Ιανουαρίου και υπογραμμίζουν ότι «πρέπει να τελειώσει η επίθεση λάσπης κατά μιας κατηγορίας έντιμων εργαζομένων και να αποκατασταθεί η αλήθεια».
Οι Ιταλοί βενζινοπώλες δεν συμφωνούν, παράλληλα, με την απόφαση της κυβέρνησης Μελόνι που τους υποχρεώνει σε υποχρεωτική ανάρτηση της μέσης τιμής των καυσίμων, σε καθημερινή βάση, σε όλα τα πρατήρια της χώρας, όπως και με την επιβολή «πλαφόν» στα πρατήρια που βρίσκονται στους αυτοκινητόδρομους.
«Πρόκειται για μέτρα που δεν στοχεύουν στο να πλήξουν τους ιδιοκτήτες των πρατηρίων βενζίνης, αλλά μόνον να μπορέσουν να εντοπιστούν οι ολίγοι που δρουν με πονηρό τρόπο», δήλωσε ο Ιταλίδα πρωθυπουργός. Οι Ιταλοί ιδιοκτήτες πρατηρίων βενζίνης, όμως, απαντούν ότι στην φάση αυτή, «ενώ ευνοούνται οι φοροφυγάδες, η κυβέρνηση προκαλεί αύξηση της τιμής των καυσίμων και ρίχνει την ευθύνη στους πρατηριούχους».
Οι υποψήφιοι μπορούν να εξετάσουν προγράμματα αναγνωρισμένων μη κρατικών πανεπιστημίων, τα οποία λειτουργούν με θεσμικά καθορισμένες προϋποθέσεις εισαγωγής και προσφέρουν σπουδές στην Ελλάδα με διεθνή ακαδημαϊκό προσανατολισμό.
Κι αν ο τρόπος που κάνεις τις αγορές σου μπορούσε να προσαρμόζεται στη ζωή σου και όχι το αντίστροφο; Μια νέα πρόταση έρχεται να αλλάξει τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι την ευελιξία στις αγορές και σου δίνει την ευκαιρία να αγοράσεις αυτό που ταιριάζει και ανταποκρίνεται στις δυνατότητες σου.
Στο IST College, η καλλιέργεια των ταλέντων, η ενθάρρυνση της ανεξάρτητης σκέψης και η δημιουργικότητα δίνουν στους φοιτητές και τις φοιτήτριες τα εφόδια για την μελλοντική επαγγελματική τους πορεία στον σύγχρονο κόσμο.