Ταϊλάνδη: Στρατιώτες σκότωσαν έξι ύποπτους για λαθραία διακίνηση κεταμίνης

Ταϊλάνδη: Στρατιώτες σκότωσαν έξι ύποπτους για λαθραία διακίνηση κεταμίνης

Ο στρατός της Ταϊλάνδης ανταπέδωσε τα πυρά ομάδας «15 ως 20 υπόπτων» που αρνήθηκαν να υποβληθούν σε σωματική έρευνα κοντά στα σύνορα με τη Μιανμάρ

thailand_1
Άνδρες του στρατού της Ταϊλάνδης σκότωσαν έξι ανθρώπους που υποπτεύονταν ότι διακινούσαν λαθραία κεταμίνη κοντά στα σύνορα με τη Μιανμάρ, ανακοίνωσε σήμερα μονάδα των ένοπλων δυνάμεων.

Το περιστατικό εκτυλίχθηκε τη νύχτα της Κυριακής προς Δευτέρα στην επαρχία Τσιανγκ Μάι (βόρεια), κοντά στο «Χρυσό Τρίγωνο», περιοχή των συνόρων της χώρας με το Λάος και τη Μιανμάρ, διαβόητη διότι υπήρξε επίκεντρο της παραγωγής ναρκωτικών στη νοτιοανατολική Ασία για δεκαετίες.

«Είμαστε σώοι και ασφαλείς», όμως έξι φερόμενοι ως διακινητές ναρκωτικών έχασαν τη ζωή τους, ανέφερε η ειδική στρατιωτική δύναμη Φα Μουάνγκ, η οποία είναι αρμόδια για τη φύλαξη αρκετών παραμεθόριων περιοχών.



Ο στρατός ανταπέδωσε τα πυρά ομάδας «15 ως 20 υπόπτων» που αρνήθηκαν να υποβληθούν σε σωματική έρευνα. Η ανταλλαγή πυρών διήρκεσε περίπου δέκα λεπτά, διευκρίνισε.

Οι στρατιωτικοί βρήκαν επιτόπου ποσότητα 300 κιλών κεταμίνης, αναισθητικού με ψυχεδελική επίδραση που καταναλώνεται ολοένα περισσότερο από τοξικομανείς, μοιρασμένη σε 19 εγκαταλελειμμένα σακίδια πλάτης.

Βρέθηκαν και κατασχέθηκαν επίσης τρία τουφέκια και τέσσερα κινητά τηλέφωνα.

Στην ίδια επαρχία, την Τσιανγκ Μάι, στις αρχές Δεκεμβρίου ταϊλανδοί στρατιωτικοί σκότωσαν δεκαπέντε ανθρώπους που φέρονταν να διακινούν κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη από τη Μιανμάρ.


Ειδήσεις σήμερα:

Μποτιλιάρισμα και ταλαιπωρία στους δρόμους της Αττικής λόγω της βροχής

Συγκινητικό βίντεο: 14χρονος ευχαριστεί τους γονείς του αδικοχαμένου Γρηγόρη για τη δωρεά οργάνων

Η τελευταία συνέντευξη του Χάρι, οι ένοπλοι φρουροί και τα σφηνάκια τεκίλας στο στούντιο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης