Πρίγκιπας Χάρι: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ από τη νέα αποκαλυπτική του συνέντευξη στο CBS

Πρίγκιπας Χάρι: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ από τη νέα αποκαλυπτική του συνέντευξη στο CBS

Θα προβληθούν περισσότερες λεπτομέρειες για το περιεχόμενο του βιβλίου με τίτλο «Spare»

harry
Κυκλοφόρησε το τρέιλερ μία νέας τηλεοπτικής συνέντευξης του πρίγκιπα Χάρι με αφορμή την κυκλοφορία του βιβλίου του με τίτλο «Spare», στις 10 Ιανουαρίου που αναμένεται να προκαλέσει.

Ο δούκας θα μιλήσει στον δημοσιογράφο 'Αντερσον Κούπερ και στην εκπομπή του CBS «60 Minutes», μόλις δύο ημέρες πριν από την κυκλοφορία του βιβλίου.

Prince Harry to appear on 60 Minutes next Sunday


Το τρέιλερ δείχνει τους δύο άντρες να συνομιλούν πρόσωπο με πρόσωπο. Σύμφωνα με τη λεζάντα που το συνοδεύει αναμένεται να αποκαλυφθούν περισσότερες λεπτομέρειες για το περιεχόμενο του βιβλίου.




Το «Spare» έχει χαρακτηριστεί ότι είναι γραμμένο με «ακατέργαστη, βαθιά ειλικρίνεια», και μεταφέρει τους αναγνώστες σε μια από τις πιο οδυνηρές εικόνες του 20ου αιώνα: δύο νεαρά αγόρια, δύο πρίγκιπες, που περπατούσαν πίσω από το φέρετρο της μητέρας τους καθώς ο κόσμος παρακολουθούσε με θλίψη.

Κλείσιμο
Το 416 σελίδων, βιβλίο του Χάρι γράφτηκε από τον βραβευμένο με Pulitzer δημοσιογράφο JR Moehringer και θα μεταφραστεί σε 16 γλώσσες σε όλο τον κόσμο.

Tο τηλεοπτικό δίκτυο έδωσε στη δημοσιότητα ένα τρέιλερ στο οποίο η συνέντευξη περιγράφεται ως “αποκαλυπτική” και η αυτοβιογραφία του πρίγκιπα Harry ως “εκρηκτική”.

Αυτό έρχεται αφού ο Χάρι υποστήριξε στο ντοκιμαντέρ του στο Netflix ότι ο William αθέτησε την υπόσχεσή του να μην διαρρέουν ιστορίες ή πληροφορίες ο ένας εναντίον του άλλου, αφού είδαν τις συνέπειες τέτοιων ενεργειών στο γραφείο του πατέρα τους.

Η επερχόμενη αυτοβιογραφία του λέγεται πως είναι τόσο σκληρή με τον αδελφό του William που οι δυο τους δεν θα μπορέσουν να συμφιλιωθούν μετά την κυκλοφορία του βιβλίου.

Ειδήσεις σήμερα:

Νεκρό μωρό στο φράγμα του Αλιάκμονα στη Βέροια - Το πέταξε η μητέρα!

Σε κρίσιμη κατάσταση ο Τζέρεμι Ρένερ - Τραυματίστηκε καθαρίζοντας τα χιόνια

Τι ξέρει (και μας κρύβει) η Κίνα - Συναγερμός ξανά για τον κορωνοϊό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης