Ουκρανία: «Aν καταστεί δυνατό θα βοηθήσουμε το Κίεβο να να αμυνθεί», λέει ο Ιταλός υπουργός Άμυνας
«Η Ρωσία υπερέβη τα όρια»
Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα Il Messaggero, ο Ιταλός υπουργός Άμυνας Γκουίντο Κροζέτο αναφέρθηκε στην στήριξη της Ουκρανίας από μέρους της κυβέρνησης Μελόνι. «Ακόμη δεν συντάξαμε το νέο διάταγμα για παροχή βοήθειας στην Ουκρανία. Είναι βέβαιο ότι το Κίεβο, εδώ και πολλούς μήνες, ζητά στήριξη κατά των αεροπορικών επιθέσεων που έχουν ως στόχο τον άμαχο πληθυσμό: σπίτια, νοσοκομεία, σχολεία, μονάδες παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας», δήλωσε ο Κροζέτο. «Αν καταστεί δυνατό θα τους βοηθήσουμε, σίγουρα, να αμυνθούν. Η Ρωσία υπερέβη τα όρια», πρόσθεσε ο Ιταλός υπουργός Άμυνας.
«Η παροχή αυτή θα πρέπει να είναι συμβατή με την δυνατότητα να διαθέτουμε τα συγκεκριμένα όπλα και να τα παραδώσουμε στο Κίεβο, πλήρως λειτουργικά. Δεν τα βρίσκεις στο σουπερμάρκετ, είναι πολυσύνθετα συστήματα, για την παραγωγή των οποίων απαιτείται πολύς χρόνος», τόνισε στην συνέχεια ο Κροζέτο.
Ο Ιταλός υπουργός Άμυνας δήλωσε τέλος στην Il Messaggero ότι «αν η χώρα δώσει συστήματα αντιαεροπορικής άμυνας στην Ουκρανία, θα πρέπει να τα αφαιρέσει από τα αποθέματά της». «Κάτι που πρέπει να γίνει χωρίς να υπάρξουν ελλείψεις και με πλήρη βεβαιότητα σε ό,τι αφορά την ποιότητα του υλικού».
Για τον Όμιλο Sani/Ikos, η βιωσιμότητα αποτελεί μια διαρκή διαδικασία προσαρμογής και εξέλιξης, που επηρεάζει τον τρόπο με τον οποίο σχεδιάζονται οι εμπειρίες φιλοξενίας
Με μετρήσιμα αποτελέσματα σε περιβάλλον, κοινωνία και εταιρική διακυβέρνηση, η εταιρεία παρουσιάζει τον ESG Απολογισμό 2025 και τη νέα στρατηγική «Brewing Tomorrow»