Die Hard: Δείτε το κλιπ των Ουκρανών που συγκρίνει τη ρωσική εισβολή με την πλοκή της ταινίας

Die Hard: Δείτε το κλιπ των Ουκρανών που συγκρίνει τη ρωσική εισβολή με την πλοκή της ταινίας

Η ιστορία του αουτσάιντερ «Τζον Μακλέιν» που κατατροπώνει τους κακούς τρομοκράτες «αγγίζει» τους Ουκρανούς

die_hard
Διαφορετικό νόημα φαίνεται ότι έχει αποκτήσει για τους Ουκρανούς τη φετινή, δύσκολη χρονιά η πλοκή της ταινίας «Πολύ σκληρός για να πεθάνει» (Die Hard) με πρωταγωνιστή τον Μπρους Γουίλις.

Η χριστουγεννιάτικη περιπέτεια του 1988 με κεντρικό χαρακτήρα τον σκληροτράχηλο αστυνομικό Τζον Μακλέιν, o οποίος βρίσκεται αντιμέτωπος με αδίστακτους τρομοκράτες και τους κατατροπώνει, «θύμισε» στο ουκρανικό υπουργείο Άμυνας τη ρωσική εισβολή και τον τρόπο που η Ουκρανία - ενάντια στις προβλέψεις πολλών - κατάφερε να αντισταθεί στην προέλαση των δυνάμεων του Πούτιν.



Το βίντεο που ανέβασε στο επίσημο λογαριασμό του το ουκρανικό υπουργείο βασίζεται σε πλάνα από την ταινία και η σύγκριση είναι ξεκάθαρη. «Τα φετινά Χριστούγεννα η Ουκρανία γιορτάζει την ιστορία του πώς η ειδική στρατιωτική επιχείρηση ενός αλαζονικού τρομοκράτη ματαιώθηκε από ένα πεισματάρικο αουτσάιντερ. Ήταν το τέλειο σχέδιο και καμία λεπτομέρεια δεν είχε αφεθεί στην τύχη, μέχρι που όλα πήγαν στραβά. Ο πόλεμος που δεν ήθελε ποτέ, είναι αυτός που δεν έχει περιθώρια να χάσει. Αυτά τα Χριστούγεννα, η πανάρχαια ιστορία του Δαβίδ και του Γολιάθ μας είναι πιο οικεία από ποτε» αναφέρεται στο βίντεο.

Το ευφάνταστο κλιπ, όπως αναφέρει η λεζάντα της ανάρτησης, είναι αφιερωμένο σε όλους τους μαχητές στην πρώτη γραμμή που είναι...πολύ σκληροί για να πεθάνουν.



Ειδήσεις σήμερα:

Χιονοθύελλα στις ΗΠΑ: Λεηλασίες σε κλειστά καταστήματα, χιλιάδες ακυρωμένες πτήσεις

Εξαφανισμένος ο 17χρονος Αλβανός που ευθύνεται για τα βίντεο με τους βιασμούς στο Ίλιον

Τι αλλάζει στα Επείγοντα των νοσοκομείων - Το σχέδιο του υπουργείου Υγείας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης