Ουίλιαμ και Χάρι «τελείωσαν μεταξύ τους» μετά τις αποκαλύψεις στο Netflix

Ουίλιαμ και Χάρι «τελείωσαν μεταξύ τους» μετά τις αποκαλύψεις στο Netflix

O διάδοχος του βρετανικού θρόνου έχει «πάρει πολύ προσωπικά» τα όσα είπε για εκείνον ο αδερφός, αναφέρει μια ανώνυμη πηγή

William_Harry2
Η γαλαζοαίματη οικογένεια της Μεγάλης Βρετανίας έδωσε μια εκθαμβωτική παράσταση ενότητας με τον Κάρολο, την Καμίλα, τον Γουίλιαμ, την Κέιτ και τα τρία τους παιδιά να δίνουν το παρών στην εκδήλωση «Μαζί τα Χριστούγεννα». Φυσικά, δεν ήταν όλοι μαζί.

Ο Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ βρίσκονταν πολλά μίλια μακριά και συγκεκριμένα στην πολυτελή τους κατοικία αξίας 14,5 εκατομμυρίων δολαρίων, στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνιας. Το ζευγάρι πλέον ασχολείται με τις επιπτώσεις από τις αποκαλύψεις της σειράς ντοκιμαντέρ που πρόβαλε το Netflix.

Στα τρία τελευταία επεισόδια ο Χάρι και η Μέγκανέκαναν μια σειρά από ισχυρισμούς που έπληξαν τη βασιλική οικογένεια. Τις στιγμές που οι κάμερες τους… ακολουθούν μέσα στο σπίτι εκείνοι αποκαλύπτουν πιο προσωπικές τους στιγμές, από τον θάνατο του πρίγκιπα Φίλιππου μέχρι τον χρόνο που περνούν με τα παιδιά τους.

Οι πιο σπαρακτικές στιγμές ήρθαν όταν ο 38χρονος Χάρι μίλησε για τον Ουίλιαμ - τον μεγάλο του αδελφό, το πιο έμπιστο άτομο, τον «φίλο» του στον οποίο βασιζόταν το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του και, πριν από τον γάμο του με την Μαρκλ.

Ιδιαίτερη ήταν η στιγμή που ο Χάρι είπε ότι ο Ουίλιαμ του είχε φωνάξει μπροστά στη βασίλισσα Ελισάβετ κατά τη διάρκεια μιας συζήτησης σχετικά με την αποχώρηση εκείνου και της Μέγκαν από τη βασιλική οικογένεια.

Brothers at war: Prince Harry takes aim at brother William in Netflix series | Sunrise

Δήλωσε επίσης ότι ο Ουίλιαμ έσπασε τον όρκο που είχαν δώσει τα αδέλφια να μην εκθέσουν ο ένας στον άλλον στον Τύπο. Ο Ουίλιαμ, ο διάδοχος του θρόνου, είναι κολλημένος στον «θεσμό» είπε με έμφαση ο Χάρι.

Will Prince Harry And Prince William Reconcile After Netflix Docuseries?
Κλείσιμο


Καζάνι που βράζει ο Ουίλιαμ - Δεν απάντησε στον Χάρι
«Νομίζω ότι αυτό ήταν», δήλωσε μια καλά πληροφορημένη βασιλική πηγή στο Page Six για τον Χάρι και τον Γουίλιαμ. «Οι δυο τους έχουν τελειώσει...», είπε χαρακτηριστικά η πηγή.

Ενώ τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ κρατούν σιγή ιχθύος, η Daily Mail ανέφερε ότι ο Ουίλιαμ έχει πάρει τα σχόλια του Χάρι «πολύ προσωπικά».

Μιλώντας για τις φωτογραφίες της Πέμπτης που έδειχναν τη βασιλική οικογένεια η βασιλική πηγή είπε: «Οι φωτογραφίες με την οικογένεια όλη μαζί έλεγαν τα πάντα, ενώ ο Χάρι και η Μέγκαν ήταν αποστασιοποιημένοι, λυπημένοι και πικραμένοι πίσω στο Μοντεσίτο».

Έχει χάσει φίλους
Ο Χάρι παραδέχτηκε επίσης ότι έχει χάσει φίλους μετά την αναχώρησή του από το Ηνωμένο Βασίλειο και του λείπουν »οι περίεργες οικογενειακές συγκεντρώσεις» - αν και πρόσθεσε ότι η μητέρα του, η αείμνηστη πριγκίπισσα Νταϊάνα, είχε αγαπήσει τις ΗΠΑ και «ενδεχομένως» θα είχε καταλήξει να ζει εκεί.

Μια άλλη πηγή επεσήμανε σύμφωνα με τα όσα αποκαλύφθηκαν στο ντοκιμαντέρ ότι το ζευγάρι είχε κάνει νονό της κόρης τους Λίλι τον μεγαλοπαράγοντα του Χόλιγουντ Τάιλερ Πέρι , παρά το γεγονός ότι τον είχαν γνωρίσει μόλις λίγους μήνες πριν από τη γέννησή της. «Έχουν πραγματικούς φίλους ή είναι μόνο η Όπρα Γουίνφρεϊ;» διερωτήθηκε η πηγή. «Φαίνεται να είναι αρκετά απομονωμένοι».

Harry_Meghan


Η βασιλική πηγή υποθέτει ακόμα ότι η 41χρονη Μαρκλ μπορεί να μην καταλαβαίνει την έκταση που έχει η ρήξη ανάμεσα στα μέλη της βασιλικής οικογένειας. «Η Μέγκαν, που έχει ετεροθαλή αδέλφια, βλέπει τον εαυτό της ως μοναχοπαίδι, δεν νομίζω ότι καταλαβαίνει τη δυναμική της σχέση των δύο αδελφών».

Ένας Λονδρέζος κοσμικός που γνωρίζει καλά τους Σάσεξ είπε ότι η Μαρκλ είχε προσεγγίσει η ίδια τον Ουίλιαμ μερικές φορές μετά τη μετακόμισή τους στις ΗΠΑ, μόνο και μόνο για να την απορρίψει ο μελλοντικός βασιλιάς.

«Μου είπαν ότι ο Ουίλιαμ είπε ότι ήθελε να μιλήσει ο ίδιος με τον Χάρι και δεν ήθελε να περάσει από τη Μέγκαν», δήλωσε η πηγή στο Page Six.

Φωτογραφίες: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα

Μαρούσι: Ο πατέρας της 23χρονης αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο πριν την άγρια δολοφονία από την 17χρονη

Κατάρ-gate: Το κόλπο με την ΜΚΟ και ο ρόλος Παντζέρι, Καϊλή και Τζόρτζι

Market Pass: «Μποναμάς» Μητσοτάκη και μηνιαίο όφελος 120 ευρώ για 4μελή οικογένεια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης