Η Σαρλίν του Μονακό βάζει τέλος στις φήμες: «Η οικογένειά μου είναι ο βράχος μου»

Η Σαρλίν του Μονακό βάζει τέλος στις φήμες: «Η οικογένειά μου είναι ο βράχος μου»

Η γοητευτική πριγκίπισσα επιστρέφει δυναμικά στο προσκήνιο με εντυπωσιακές εμφανίσεις

26587523
Μιλά σπάνια, αν και από όταν ένωσε τη ζωή της με τον πρίγκιπα Αλβέρτο - τον Ιούλιο του 2011 - ο διεθνής Τύπος δεν έχει σταματήσει να ασχολείται μαζί της. Η πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό, πιο όμορφη από ποτέ, παραχώρησε πρόσφατα μια εκ βαθέων συνέντευξη στον δημοσιογράφο Σεντρίκ Βερανί της Monaco Matin επ' ευκαιρία των δέκα χρόνων παρουσίας του ιδρύματός της για τα παιδιά, την κολύμβηση και την ασφάλεια στη θάλασσα, το οποίο φέρει το όνομα της πρώην πρωταθλήτριας κολύμβησης (Fondation Princesse Charlene de Monaco).

Καθισμένη με άνεση σε ένα από τα πριβέ σαλόνια του παλατιού έχοντας δίπλα της τα σκυλιά της Χάρλεϊ και Τία και πίσω της μια φωτογραφία των δίδυμων παιδιών της, του διαδόχου, πρίγκιπα Ζακ και της πριγκίπισσας Γκαμπριέλλα αλλά και της μητέρας του Αλβέρτου, της αείμνηστης πριγκίπισσας Γκρέις Κέλι, η 44χρονη Σαρλίν δεν δίστασε να μιλήσει για όλα, όσα έχουν απασχολήσει εφημερίδες και περιοδικά τον τελευταίο χρόνο και ειδικότερα, από τον Μάρτιο του περασμένου έτους μέχρι και τον Νοέμβριο, όταν η πριγκίπισσα είχε «εξαφανιστεί» στη Νότιο Αφρική και οι φήμες την ήθελαν στα πρόθυρα του διαζυγίου με τον 64χρονο Αλβέρτο.

26587519


Είναι γεγονός πως το 2021 δεν ήταν μια καλή χρονιά για την Σαρλίν. Τον Μάρτιο ταξίδεψε στην χώρα καταγωγής της, τη Νότιο Αφρική, για να παραστεί στην κηδεία του βασιλιά των Ζουλού, Γκούντγουιλ Ζουελιτίνι. Όμως, καθώς ο καιρός περνούσε και η Σαρλίν δεν επέστρεφε στο πλούσιο πριγκιπάτο φούντωναν οι φήμες πως ο γάμος της με τον γιο του Ρενιέ και της Γκρέις Κέλι διέρχεται σοβαρή κρίση. Τα περιοδικά σε Γαλλία, Ισπανία και Γερμανία έγραφαν για την δυσαρέσκεια της πριγκίπισσας όταν έγινε γνωστό πως ο σύζυγός της έχει και τρίτο εξώγαμο τέκνο, μια κόρη, την οποία απέκτησε την ίδια περίοδο που διατηρούσε σχέση με την Σαρλίν. Το παλάτι από την πλευρά του με ανακοίνωση που εξέδωσε υποστήριζε πως η σύζυγος του Μονεγάσκου γαλαζοαίματου δεν δύναται να επιστρέψει λόγω σοβαρών προβλημάτων υγείας.

Η Σαρλίν μιλά για τα παιδιά της και για τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπισε

Η ίδια η Σαρλίν στην συνέντευξή της στη Monaco Matin παραδέχεται πως αντιμετώπισε πρόβλημα υγείας στα ιγμόρεια κατά την παραμονή της στη Νότιο Αφρική, μιλά για το μακρό διάστημα ανάρρωσης σε κλινική της Ελβετίας και τονίζει πως τώρα αισθάνεται «εντελώς καλά» ενώ αναφέρει ότι χρειάζεται ακόμα χρόνο για να ανακτήσει πλήρως τις δυνάμεις της και αυτό θα γίνει με την στήριξη της οικογένειά της, που είναι ο «βράχος» της. «Βαδίζω στο μέλλον βήμα - βήμα, τη μία μέρα μετά την άλλη», δηλώνει η γοητευτική πριγκίπισσα του Μονακό. Βέβαια, για την δήλωση της αυτή δημοσιεύματα σχολιάζουν, ήδη, πως η πριγκίπισσα βρήκε την ευκαιρία μέσω της τελευταίας της συνέντευξης να τονίσει προς πάσα κατεύθυνση πως δεν υπάρχουν προβλήματα, ούτε κρίση στον γάμο της με τον ηγεμόνα του Μονακό.

26587511


Η σύζυγος του πρίγκιπα Αλβέρτου αναφέρθηκε και στα 8χρονα παιδιά της, τα οποία είχαν γενέθλια στις 10 Δεκεμβρίου και τα γιόρτασαν με τους γονείς τους στο παλάτι σε αντίθεση με το περασμένο έτος, που η Σαρλίν τους είχε ευχηθεί από κλινική της Ζυρίχης, αφού μόλις επέστρεψε στο Μονακό από τη Νότιο Αφρική στα μέσα Νοεμβρίου με την σύμφωνη γνώμη της ίδιας και της οικογένειάς της εισήχθη σε κλινική ψυχικής υγείας, όπου παρέμεινε για νοσηλεία επί τέσσερις μήνες.

Κλείσιμο
«Είναι δύο παιδιά που έχουν τη δική τους γλώσσα (επικοινωνίας) και που καταλαβαίνει το ένα το άλλο. Αγαπιούνται και προστατεύουν το ένα το άλλο και έχουν αναπτύξει μεταξύ τους τεράστια καλοσύνη, έχουν ένα μοναδικό δέσιμο», δήλωσε για τα δίδυμα πριγκιπόπουλα η πρώην Ολυμπιονίκης κολύμβησης ενώ αποκάλυψε πώς εκπαιδεύει τα παιδιά της για τον μελλοντικό τους ρόλο στο πριγκιπάτο. Η Σαρλίν είπε πως είναι ακόμα παιδιά αλλά αρχίζουν να καταλαβαίνουν τους ρόλους τους. «Μαζί με τον σύζυγό μου όταν πρέπει να πάμε σε μια εκδήλωση τους εξηγούμε περί τίνος πρόκειται, το είδος της εκδήλωσης ή της τελετής. Τους αρέσει να μας συνοδεύουν και μαζί με τον πρίγκιπα επιθυμούμε να συμμετέχουμε σε αυτές τις εκδηλώσεις και οι τέσσερις μαζί», δήλωσε η πριγκίπισσα.

26587514


Πάντως, φαίνεται πως η Σαρλίν έχει αφήσει πίσω της τα προβλήματα υγείας και έχει εκ νέου αναλάβει την εκπλήρωση του θεσμικού της ρόλου, που κατά την πολύμηνη απουσία της είχαν αναλάβει στο πλευρό του Αλβέρτου οι δύο αδελφές του, πριγκίπισσες Καρολίνα και Στεφανί. Τον Μάιο η πριγκίπισσα επανέκαμψε στο προσκήνιο του πριγκιπάτου «κλέβοντας» όλα τα βλέμματα με την εντυπωσιακή της εμφάνιση στο Γκραν Πρι του Μονακό. Τον Ιούλιο μαζί με τον Αλβέρτο πραγματοποίησαν επίσημη επίσκεψη στο Βατικανό, όπου το πριγκιπικό ζεύγος συναντήθηκε με τον Πάπα Φραγκίσκο. Τον Νοέμβριο η ξανθιά Σαρλίν είχε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στους εορτασμούς της εθνικής γιορτής του πριγκιπάτου. Το απόγευμα της Τετάρτης, 14 Δεκεμβρίου, σύσσωμη η οικογένεια Γκριμάλντι συμμετείχε στην χριστουγεννιάτικη γιορτή στους κήπους του παλατιού. Η Σαρλίν με την βοήθεια των παιδιών της μοίρασε δώρα στα παιδιά του Μονακό, που θαύμασαν τον εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο διάκοσμο. Στις 9 Δεκεμβρίου στον παραδοσιακό «χορό των Χριστουγέννων» στο Μόντε Κάρλο η σύζυγος του Αλβέρτου είχε κάνει πάλι μια εντυπωσιακή εμφάνιση με μάξι μαύρη τουαλέτα της Carolina Herrera.
26587522


Ειδήσεις σήμερα:

Ελεύθερος ο 40χρονος που κατηγορήθηκε πως ποδοπάτησε μέχρι θανάτου ένα γατάκι στη Θεσσαλονίκη

Ένταλμα σύλληψης για τον «Μιχάλη» για την υπόθεση της 12χρονης από τον Κολωνό

«Aρπαξαν την περιουσία της μητέρας μου με πλαστή διαθήκη» - Καταγγελία για την Κιβωτό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης