O Μπουτ αποκάλυψε τι είπε στην Γκράινερ κατά την ανταλλαγή των δύο κρατούμενων

O Μπουτ αποκάλυψε τι είπε στην Γκράινερ κατά την ανταλλαγή των δύο κρατούμενων

Ο Βίκτορ Μπουτ, ο οποίος πέρασε 14 χρόνια σε αμερικανικές φυλακές για εμπορία όπλων, ξέπλυμα βρώμικου χρήματος και συνωμοσία για τη δολοφονία Αμερικανών βρίσκεται πλέον στην Ρωσία

bout-grainer
Ο Βίκτορ Μπουτ, διαβόητος έμπορος όπλων, γνωστός και ως «έμπορος του θανάτου», λίγες ημέρες μετά την απελευθέρωση του από της αμερικανικές Αρχές αποκάλυψε τι συνέβη εκείνα τα λίγα λεπτά που βρέθηκε μαζί με την μπασκετμπολίστρια των ΗΠΑ, Μπρίτνεϊ Γκράινερ κατά την ανταλλαγή των δύο κρατουμένων.

Ο Μπουτ, ο οποίος πέρασε 14 χρόνια σε αμερικανικές φυλακές για εμπορία όπλων, ξέπλυμα βρώμικου χρήματος και συνωμοσία για τη δολοφονία Αμερικανών βρίσκεται πλέον στην Ρωσία μετά την ανταλλαγή που έγινε την Πέμπτη.

Η υπηρεσία ασφαλείας της Ρωσίας, FSB, δημοσίευσε εικόνες με τους δύο τους, ο ένας δίπλα στον άλλον, στο αεροδρόμιο του Άμπου Ντάμπι κατά τη διάρκεια της ανταλλαγής.

Video shows Brittney Griner and Viktor Bout prisoner exchange


Αν και το βίντεο «κόβεται» και δεν τους δείχνει να αλληλεπιδρούν ο Μπουτ, σε συνέντευξή του στο ρωσικό RT είπε πως μίλησαν.

«Της ευχήθηκα καλή τύχη και κάπως άπλωσε το χέρι της προς το μέρος μου» είπε προσθέτοντας ότι πιστεύει ότι η Γκράινερ «είχε θετική διάθεση» απέναντί του, σύμφωνα με το Reuters.

Μιλώντας στη Μαρία Μπουτίνα, η οποία η ίδια πέρασε 14 μήνες σε φυλακές των ΗΠΑ κατηγορούμενη πως ενεργούσε ως μη εγγεγραμμένη πράκτορας της Ρωσίας και τώρα είναι βουλευτής και παρουσιάστρια του RT, ο Μπουτ επαίνεσε τον Πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν, του οποίου το πορτρέτο είπε ότι είχε κρεμάσει στον τοίχο του κελιού του.

Ερωτηθείς για τη στρατιωτική εκστρατεία της Ρωσίας στην Ουκρανία, είπε ότι θα ήθελε η Μόσχα να μπορούσε να είχε κάνει την εισβολή νωρίτερα. «Αν είχα την ευκαιρία και τις απαιτούμενες δεξιότητες, θα συμμετείχα ως εθελοντής».

Κλείσιμο
Η Γκράινερ δεν έχει μιλήσει ακόμη δημόσια.

Ειδήσεις σήμερα:

Εύα Καϊλή: Στη φυλακή για διαφθορά και ξέπλυμα χρήματος - Μαζί και ο Ιταλός σύντροφός της

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Λέει ότι δεν πρόκειται να δει «ποτέ» το ντοκιμαντέρ των Χάρι και Μέγκαν

Qatargate: Τα μεγαλύτερα σκάνδαλα που συγκλόνισαν την ΕΕ τις τελευταίες δεκαετίες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης