Κωνσταντινούπολη: Συγκλονιστικό βίντεο από το σημείο της έκρηξης στην πλατεία Ταξίμ

Κωνσταντινούπολη: Συγκλονιστικό βίντεο από το σημείο της έκρηξης στην πλατεία Ταξίμ

Σκληρές εικόνες στα βίντεο που έχουν καταγραφεί τη στιγμή της έκρηξης και στη συνέχεια τα οποία κάνουν τον γύρο του κόσμου

friki-poli
Φονική η έκρηξη σε πολυσύχναστο πεζόδρομο στην κεντρική περιοχή της πλατείας Ταξίμ στην Κωνσταντινούπολη όπου έξι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και 53 έχουν τραυματιστεί.

Ο τοπικός κυβερνήτης Vasip Sahin δήλωσε ότι τέσσερις άνθρωποι σκοτώθηκαν και 20 τραυματίστηκαν από την επίθεση. Όμως ο αριθμός των νεκρών αυξήθηκε μία ώρα αργότερα, καθώς ένας ακόμη άνθρωπος πέθανε από τα τραύματά του στο νοσοκομείο. Και λίγη ώρα αργότερα, σύμφωνα με τη Hurriyet, ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ανακοίνωσε ότι έξι άτομα έχασαν τη ζωή τους και 53 τραυματίστηκαν από την έκρηξη. Τρεις Ισραηλινοί ήταν μεταξύ των τραυματιών, όπως μεταδίδουν τοπικά ΜΜΕ, στηριζόμενα στο υπουργείο Εξωτερικών της Τουρκίας, αλλά οι εθνικότητες των άλλων θυμάτων δεν επιβεβαιώθηκαν αμέσως.

Βίντεο από τη στιγμή της έκρηξης στην Κωνσταντινούπολη κάνουν τον γύρο του Διαδικτύου. Μερικά δείχνουν τους ανθρώπους να τρέχουν πανικόβλητοι μόλις ακούν τον ήχο της έκρηξης ενώ άλλα δείχνουν σορούς διαμελισμένες.

Δείτε βίντεο:

Βίντεο-φρίκη από την πλατεία Ταξίμ






Τα πλάνα από κάμερες κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης της έκρηξης έδειχναν ανθρώπους να περπατούν στον δρόμο όταν η βόμβα σε μαύρη σακούλα πυροδοτήθηκε. Οι άνθρωποι που ήταν κοντά στην έκρηξη φαίνονταν να κείτονται στον δρόμο ενώ όσοι επέζησαν, έτρεχαν να καλυφθούν. Σημειώνεται πάντως πως η αιτία της έκρηξης δεν έχει ακόμη προσδιοριστεί.

Κλείσιμο






Η κρατική τηλεόραση TRT, καθώς και άλλα ΜΜΕ, προέβαλαν βίντεο με ασθενοφόρα και αστυνομικά οχήματα που κατευθύνονταν στο σημείο της έκρηξης στην οδό Ιστικλάλ στην περιοχή Μπέγιογλου.


 




















Ειδήσεις σήμερα:

Τουρκία: Έκρηξη στην πλατεία Ταξίμ της Κωνσταντινούπολης, τουλάχιστον πέντε νεκροί - Δείτε βίντεο

Ο 39ος Αυθεντικός Μαραθώνιος της Αθήνας σε 21 φωτογραφικά «κλικ»

Πόλεμος στην Ουκρανία: Μόνο ο Θεός μπορεί να επιλύσει τώρα τη σύγκρουση, λέει ο «πνευματικός του Πούτιν»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης