Το τζάκποτ του Powerball, η κλήρωση του οποίου θα γίνει απόψε το βράδυ, έφτασε το 1,2 δισ. δολάρια, το τέταρτο μεγαλύτερο ποσό στην ιστορία αυτού του τυχερού παιχνιδιού στις ΗΠΑ, όπως ανακοίνωσε η διοργανώτρια αρχή.
Το ποσό γιγαντώθηκε –όπως και τα όνειρα των παικτών– καθώς κανείς δεν κατάφερε να μαντέψει τους έξι τυχερούς αριθμούς στις προηγούμενες 38 κληρώσεις.
Ο τυχερός νικητής, εφόσον υπάρξει σήμερα, θα λάβει το 1,2 δισ. εφόσον επιλέξει να πληρωθεί το σύνολο του ποσού σε διάστημα τριών δεκαετιών. Εάν προτιμήσει να πάρει τα κέρδη του αμέσως, θα λάβει «μόνο» 596,7 εκατομμύρια. Ένα σημαντικό μέρος του ποσού θα πάει στην εφορία.
Το μεγαλύτερο τζάκποτ που έχει κληρωθεί ποτέ ανήλθε στα 1,586 δισεκ. δολάρια, τον Ιανουάριο του 2016. Όμως το μοιράστηκαν μεταξύ τους τρεις τυχεροί.
Οι πιθανότητες να κερδίσει κάποιος το τζάκποτ είναι μία στα 292,2 εκατομμύρια. Συγκριτικά, είναι πιο πιθανό να χτυπηθεί από κεραυνό (μία στο εκατομμύριο), σύμφωνα με στοιχεία των υγειονομικών αρχών.
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Η πρώτη παρουσία της ΕΚΟ, μέλος του Ομίλου HELLENiQ ENERGY, στην κορυφαία διεθνή έκθεση superyachts στο Μονακό ενισχύει περαιτέρω τη θέση της ως κορυφαίος προμηθευτής καυσίμων για το Marine και το yachting στην Ανατολική Μεσόγειο και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη.
Δύο αρχηγοί που σήκωσαν τα μεγαλύτερα τρόπαια με τις Εθνικές τους ομάδες, δύο εμβληματικές μορφές του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και μία ξεχωριστή συνάντηση στη Θεσσαλονίκη.