Βίντεο: Μαιευτήρας δεν πρόλαβε να φτάσει στο νοσοκομείο και γέννησε το μωρό της στο αυτοκίνητο

Βίντεο: Μαιευτήρας δεν πρόλαβε να φτάσει στο νοσοκομείο και γέννησε το μωρό της στο αυτοκίνητο

Σταμάτησε σε ένα βενζινάδικο και φώναξε φωτογράφο για να καταγράψει τη γέννα -Στο σημείο έσπευσε συνάδελφός της όπου τη βοήθησε στη διαδικασία

Labour
Στη δουλειά της ως μαιευτήρας, η Gabriela Correria έχει βρεθεί στο πλευρό πολλών γυναικών τη στιγμή που φέρνουν στον κόσμο ένα παιδί.

Όταν όμως ήρθε η ώρα του δικού της τοκετού, το σχέδιο της μέλλουσας μαμάς για έναν τοκετό στο νοσοκομείο πήγε... περίπατο.

Νωρίτερα αυτόν τον μήνα, η 33χρονη Gabriela από τη Βραζιλία, γέννησε το αγοράκι της έχοντας στο πλευρό της τον σύζυγό της Rodrigo - μέσα στο αυτοκίνητο καθ' οδόν προς το νοσοκομείο.

Μιλώντας στο βραζιλιάνικο ειδησεογραφικό πρακτορείο Globo, η μητέρα δύο παιδιών εξήγησε ότι «εξεπλάγη» με το πόσο γρήγορα προχώρησε ο τοκετός της, συνειδητοποιώντας ότι είχε διαστολή εννέα εκατοστών καθώς πήγαινε να γεννήσει.

Γνωρίζοντας ότι δεν θα προλάβαιναν να φτάσουν εγκαίρως, οι γονείς σταμάτησαν σε ένα κοντινό βενζινάδικο και κάλεσαν τη συνάδελφο της Gabriela, Larissa Gomes, για βοήθεια.

Επίσης ζήτησαν από την φωτογράφο γεννήσεων Deborah Ghelman να σπεύσει στο σημείο για να απαθανατίσει την ιδιαίτερη στιγμή στην κάμερα.

Κλείσιμο
Η Gabriela εξήγησε: «Ήταν κάτι πολύ γρήγορο και με εξέπληξε πολύ. Όταν είδα ότι είχα διαστολή εννέα εκατοστών, υπήρχε αυτός ο φόβος, αυτή η αγωνία της διαδικασίας μεταφοράς και ο φόβος του "θα τα καταφέρω εγκαίρως ή όχι;". Δεν υπήρχε χρόνος, αλλά είχα πολύ καλή υποστήριξη».

Προσοχή: Το βίντεο δείχνει όλη τη διαδικασία

Η φωτογράφος δημοσίευσε το βίντεο της γέννησης του Arthur, το οποίο έχει συγκεντρώσει πάνω από 157.000 προβολές στο Instagram. Επιπλέον, η Deborah δήλωσε ότι δεν φοβήθηκε καθόλου για τη μητέρα και το μωρό.

Είπε χαρακτηριστικά: «Ακόμα δεν το έχω ξεπεράσει. Είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου που φωτογράφισα μια γέννα εκτός νοσοκομείου. Ήταν ένα μίγμα συναισθημάτων, αλλά δεν ένιωσα φόβο σε καμία στιγμή. Όλοι στο αυτοκίνητο γελούσαν και ήταν πολύ χαρούμενοι».

Επιπλέον, η Gabriela αποκάλυψε ότι και ο πρώτος της γιος, ο Dante, δεν γεννήθηκε στο νοσοκομείο – καθώς επέλεξε τον τοκετό στο σπίτι με νερό.

Και πρόσθεσε: «Η πρώτη μου γέννα ήταν πολύ όμορφη. Φανταζόμουν ότι αυτή η γέννα θα ξεπερνούσε τα συναισθήματα, αλλά πραγματικά έχω δύο πολύ καλές ιστορίες να πω».

Ειδήσεις σήμερα:

Η 45χρονη που καταπλακώθηκε στο Λασίθι θα επέστρεφε στην πατρίδα της λίγες ώρες αργότερα

O Κάνιε Γουέστ σύγκρινε τον εαυτό του με τον... Τζορτζ Φλόιντ επειδή τον «λιντσάρουν οικονομικά»


Συγκλονιστικό βίντεο: Η στιγμή της κατάρρευσης της πεζογέφυρας στην Ινδία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης