Μπάιντεν: Εκνευρίστηκε με σχόλιο δημοσιογράφου για τις ενδιάμεσες εκλογές - «Μέτρα παιδί μου, μέτρα!»

Μπάιντεν: Εκνευρίστηκε με σχόλιο δημοσιογράφου για τις ενδιάμεσες εκλογές - «Μέτρα παιδί μου, μέτρα!»

Ο Αμερικανός πρόεδρος φάνηκε εκνευρισμένος όταν δημοσιογράφος σχολίασε το πόσοι υποψήφιοι βουλευτές των Δημοκρατικών κάνουν εκστρατεία μαζί του

biden3
Ο Τζο Μπάιντεν, αναχωρώντας την Πέμπτη (20/10) από το Λευκό Οίκο για εκδηλώσεις στο Πίτσμπουργκ και τη Φιλαδέλφεια της Πενσυλβάνια με τον υποψήφιο των Δημοκρατικών για τη Γερουσία Τζον Φέτερμαν, έκανε μία στάση για να μιλήσει στους δημοσιογράφους, σχετικά με τις ενδιάμεσες εκλογές αλλά και την εξαγγελία που έκανε αναφορικά με τις αμβλώσεις.

«Ο Τζον Φέτερμαν θα εμφανιστεί μαζί σας σήμερα στην Πενσυλβάνια, αλλά δεν υπήρξαν τόσοι πολλοί υποψήφιοι που έκαναν προεκλογική εκστρατεία μαζί σας» του είπε η ρεπόρτερ του CBS News, Weijia Jiang, με τον Μπάιντεν να την διακόπτει.

«Αυτό δεν είναι αλήθεια! Έχουν υπάρξει 15. Μέτρα παιδί μου, μέτρα» της είπε σε έντονο ύφος ο Αμερικανός πρόεδρος, σύμφωνα με την Daily Mail.

Δείτε το βίντεο:

Κλείσιμο

Λίγες εβδομάδες πριν από τις ενδιάμεσες εκλογές της 8ης Νοεμβρίου, η δημοτικότητα του προέδρου των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν παραμένει κοντά στο χαμηλότερο επίπεδο της θητείας του, καθώς οι Αμερικανοί ανησυχούν για την πορεία του πληθωρισμού, σύμφωνα με δημοσκόπηση του ινστιτούτου Ipsos για λογαριασμό του πρακτορείου Reuters.

Η χαμηλή δημοτικότητα του προέδρου ενισχύει το σενάριο ότι οι Ρεπουμπλικάνοι θα κερδίσουν τον έλεγχο της Βουλής των Αντιπροσώπων στις 8 Νοεμβρίου, αν και οι αναλυτές εκτιμούν πως οι Δημοκρατικοί έχουν περισσότερες πιθανότητες να διατηρήσουν τον έλεγχο της Γερουσίας. Ακόμη όμως και με τον έλεγχο της Βουλής των Αντιπροσώπων, οι Ρεπουμπλικάνοι θα είναι σε θέση να προβάλουν σθεναρά εμπόδια στις νομοθετικές πρωτοβουλίες της κυβέρνησης Μπάιντεν.

Ειδήσεις σήμερα:

Σταϊκούρας: «Όχι» σε πλειστηριασμούς από funds κόκκινων δανείων

Βιασμός 12χρονης: Οι διάλογοι με τη μάνα της - «Ψάχνω €15 για μαύρο» - «Μαμά άσε με να ηρεμήσω»

Λιζ Τρας: Έθαψε πρώτα τη βασίλισσα και μετά την πρωθυπουργία της
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης