Ιταλία: Η Μελόνι απάντησε στον Μπερλουσκόνι: «Δεν είμαι εκβιάσιμη»

Ιταλία: Η Μελόνι απάντησε στον Μπερλουσκόνι: «Δεν είμαι εκβιάσιμη»

H ένταση μεταξύ των πολιτικών οφείλεται, όπως αναφέρει ο ιταλικός Τύπος, στο ότι η Ιταλίδα πολιτικός απέρριψε πολλές προτάσεις του Μπερλουσκόνι

meloni_arthro
Με ένα σύντομο σχόλιο απάντησε η νικήτρια των εκλογών της 25ης Σεπτεμβρίου, Τζόρτζια Μελόνι, σε όσα έγραφε εναντίον της ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου τoυ ιταλικού ιδιωτικού καναλιού La7, αν έχει να πει κάτι, η Μελόνι απάντησε: «Δεν έχω κάτι να πω. Μόνο ότι από τα σημεία που ανέφερε ο Μπερλουσκόνι έλειπε ένα: ότι δεν είμαι εκβιάσιμη».

Η αναφορά της προέδρου των Αδελφών της Ιταλίας ήταν σε φωτογραφία σημειώσεων που φέρεται να πήρε την Πέμπτη ο «Καβαλιέρε» στη Γερουσία, στις οποίες η Μελόνι χαρακτηρίζεται «υπερφίαλη, προσβλητική, αναιδής και αλαζόνας». Η φωτογραφία αυτή δημοσιεύθηκε σήμερα, Παρασκευή, σε πολλές ιταλικές εφημερίδες.

Όπως υπογραμμίζουν πολλοί παρατηρητές, η ένταση οφείλεται στις επαφές για την σύσταση της νέας κυβέρνησης και σε πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες η Ιταλίδα πολιτικός απέρριψε πολλές προτάσεις του Μπερλουσκόνι, με αντικείμενο τα μέλη του κόμματός του προς υπουργοποίηση.

Σύμφωνα, τέλος, με τον τηλεοπτικό όμιλο Μπερλουσκόνι, η εντολή σχηματισμού κυβέρνησης μπορεί να δοθεί στην Τζόρτζια Μελόνι από τον πρόεδρο της δημοκρατίας, Σέρτζιο Ματαρέλα, το Σάββατο 22 Οκτωβρίου και αν όλα προχωρήσουν χωρίς ιδιαίτερα εμπόδια, η ορκωμοσία της νέας κυβερνητικής ομάδας θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί στις 23 ή στις 24 του μήνα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ



Ειδήσεις σήμερα:

Βιασμός 12χρονης: Τα μηνύματα της μητέρας με τον 53χρονο - «Θα σε θάψω ανώμαλε, θα σε εξαφανίσω»

Ομόνοια: Δίωξη στους δύο αστυνομικούς για τον βιασμό 19χρονης

Αποκάλυψη Λίνεκερ: «Ξέρω δύο γκέι ποδοσφαιριστές της Premier League, θα ήταν καλό να το πουν εν όψει Μουντιάλ»

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης