Σε δύο ακριβά σούπερ μάρκετ στο Λονδίνο «χτύπησαν» βίγκαν ακτιβιστές σε διαμαρτυρία για την βιομηχανία του γάλακτος.
Σε αυτό το σκηνικό αντέδρασε μια πελάτισσα, που προσπάθησε να βοηθήσει την ασφάλεια να απομακρύνει τους ακτιβιστές.
Πρόκειται για έναν άνδρα και μια γυναίκα που είναι μέλη του Animal Rebellion, ομάδας που έχει αποσπαστεί από την ακτιβιστική ομάδα για το περιβάλλον Extinction Rebellion.
Οι βίγκαν ακτιβιστές μπήκαν γύρω στις 11:45 στο Fortnum & Mason στο Πικαντίλι, αναφέρει η Daily Mail. Πήραν μπουκάλια με γάλατα από τα ράφια και τα άδειασαν στο κόκκινο χαλί.
Κλείσιμο
Λίγο αργότερα, στις 12:30, πήγαν στο Selfridges της Όξφορντ Στριτ χύνοντας γάλα πάνω από τα τυριά.
Ισχυρίστηκαν ότι στο Selfridges τους επιτέθηκε κάποιος από τους παριστάμενους. Στο βίντεο, που ανέβασαν οι ίδιοι, φαίνεται ότι είναι ένας άνδρας που έβαλε το χέρι του μπροστά στο λαιμό της κοπέλας.
Στο ίδιο περιστατικό ένας από τους πελάτες του καταστήματος ρωτά την ασφάλεια γιατί δεν θα παρέμβουν. «Δεν μας επιτρέπεται» του απαντούν.
Η αστυνομία δεν προχώρησε σε συλλήψεις για το περιστατικό.
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι θα φέρει το μέλλον, μπορούμε όμως να είμαστε όσο γίνεται πιο ενημερωμένοι και προετοιμασμένοι με έναν απλό προληπτικό έλεγχο που θα μας δώσει πολύτιμες απαντήσεις για τη γονιμότητά μας.
Τα Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ εξειδικεύονται στην παροχή μαθημάτων και φροντιστηριακής υποστήριξης σε μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου, διά ζώσης και εξ αποστάσεως.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.