Τζο Μπάιντεν: Το μικρόφωνο έπιασε τα «γαλλικά» του κατά την επίσκεψή του στη Φλόριντα μετά τον τυφώνα Ίαν

Τζο Μπάιντεν: Το μικρόφωνο έπιασε τα «γαλλικά» του κατά την επίσκεψή του στη Φλόριντα μετά τον τυφώνα Ίαν

Ο Αμερικανός πρόεδρος τα «έχωσε» σε διάλογο που είχε με τον δήμαρχο της πόλης Φορτ Μάιερς στη Φλόριντα

joe-biden-gallika
Ακόμα και οι πιο ισχυροί πολιτικοί του πλανήτη έχουν τις στιγμές που βρίζουν και αυτό αποδείχθηκε στην περίπτωση του Τζο Μπάιντεν με το μικρόφωνο να πιάνει τα «γαλλικά» του Αμερικανού προέδρου μετά τη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε μαζί με τον κυβερνήτη της Φλόριντα, Ρον ΝτεΣάντις, για τις καταστροφές από τον τυφώνα Ίαν και την επιχείρηση στήριξης των πληγέντων.

Όπως σημειώνουν αμερικανικά μέσα ενημέρωσης ο Δημοκρατικός Τζο Μπάιντεν και ο Ρεπουμπλικάνος Ρον ΝτεΣάντις έχουν απο καιρό κόντρα μεταξύ τους και η περίσταση ήταν η πρώτη που είχαν ο ένας δίπλα στον άλλο δίνοντας, μάλιστα, και τα χέρια.

Στο βίντεο φαίνεται ο Τζο Μπάιντεν να συνομιλεί με τον δήμαρχο της πόλης Φορτ Μάιερς, της πόλης που σχεδόν εξαφανίστηκε από τον χάρτη λόγω του τυφώνα Ίαν, με τον πρόεδρο των ΗΠΑ να ακούγεται να λέει σε κάποια στιγμή: «Κανείς δεν τα βάζει με έναν Μπάιντεν (Νo one fucks with a Biden)».

«Μα τω Θεώ έχεις δίκιο» απάντησε από την πλευρά του ο δήμαρχος Ρέι Μέρφι με τον πρόεδρο των ΗΠΑ να προσθέτει «δεν μπορείς να τσακώνεσαι με τα αδέρφια σου έξω από το σπίτι σου».

Joe Biden caught swearing on hot mic


Κλείσιμο
Όταν το CBS ρώτησε τον Μέρφι γιατί ο πρόεδρος Μπάιντεν εκστόμισε τα «γαλλικά», ο δήμαρχος απάντησε «είμαστε και οι δύο Ιρλανδοί Καθολικοί. Είμαστε και οι δύο πιστοί Καθολικοί. Αλλά κάποιες στιγμές από το στόμα μας βγαίνουν πιπεράτα λόγια».

Ωστόσο ο δήμαρχος της πόλης Φόρτ Μάιερς απέφυγε να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για το τι ακριβώς συζήτησε με τον Τζο Μπάιντεν πριν τα «γαλλικά».

Κατά την επίσκεψή του ο Τζο Μπάιντεν συνέκρινε την πλήρη καταστροφή ορισμένων περιοχών από τον τυφώνα Ίαν με ό,τι συνέβη στο σπίτι του το 2004 όταν έπεσε σε αυτό κεραυνός. Όπως είπε «χάσαμε πολλά» μετά τον κεραυνό παρά το γεγονός ότι η φωτιά διήρκησε μόλις 20 λεπτά και περιορίστηκε στην κουζίνα.

«Γνωρίζω από πρώτο χέρι πόσο άγχος και φόβος υπάρχει σε αυτούς τους ανθρώπους. Εμείς δεν χάσαμε όλο το σπίτι μας αλλά χάσαμε ένα σημαντικό τμήμα του» είπε χαρακτηριστικά ο Τζο Μπάιντεν.

Ειδήσεις σήμερα:

Πρώτα το σκάκι, τώρα το ψάρεμα και το πόκερ: Σκάνδαλα εξαπάτησης που συγκλόνισαν τον αθλητισμό

Ο Πούτιν ψάχνει «σωσίβια» σε Καντίροφ και Σαουδική Αραβία μετά την κατάρρευση στα μέτωπα

Η Ιωάννα Τούνη κάνει υπέρηχο με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου σε βιντεοκλήση
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης