Έλον Μασκ: Εξακολουθώ να υποστηρίζω σθεναρά την Ουκανία - Η κλιμάκωση του πολέμου δεν βοηθά κανέναν

Έλον Μασκ: Εξακολουθώ να υποστηρίζω σθεναρά την Ουκανία - Η κλιμάκωση του πολέμου δεν βοηθά κανέναν

Ο  επικεφαλής των εταιρειών Tesla και SpaceX, Έλον Μασκ τοποθετήθηκε γα τον σάλο που προκάλεσε η «λύση» που πρότεινε για τη λήξη των ενθροπραξιων στην Ουκρανια

musk
Μετά τον σάλο που προκάλεσε η δημοσκόπηση, την οποία ανήρτησε στον λογαριασμό του στο Twitter για τον πόλεμος στην Ουκρανία, ο επικεφαλής των εταιρειών Tesla και SpaceX, Έλον Μασκ, επανήλθε την Τρίτη, τονίζοντας ότι εξακολουθεί να υποστηρίζει σθεναρά την Ουκρανία.

Απαντώντας σε ανάρτηση του Βολοντιμίρ Ζελένσκι, ο Μασκ ανέφερε πως «εξακολουθώ να υποστηρίζω πολύ την Ουκρανία, αλλά είμαι πεπεισμένος ότι μια μεγάλη κλιμάκωση του πολέμου θα προκαλέσει τεράστια ζημιά στην Ουκρανία και ενδεχομένως στον κόσμο».

Τη Δευτέρα, ο Μασκ «ανέβασε» μια δημοσκόπηση στη σελίδα του στο Twitter, στην οποία καλούσε τους χρήστες να συμφωνήσουν ή διαφωνήσουν στη λύση που πρότεινε για τη διακοπή των ενθροπραξιών στην Ουκρανία. Μέρος της λύσης αυτής, ήταν η επίσημη αναγνώριση προσάρτησης της Κριμαίας στη Ρωσία. Περισσότερο από το 60% όσων είχαν ήδη "ψηφίσει" αυτή την "πρόταση" του Μασκ, την απέρριψε.

musk_poll
Κλείσιμο


Σε απάντηση, ο πρόεδρος Ζελένσκι οργάνωσε τη δική του δημοσκόπηση στο Twitter σχετικά με το «ποιος Μασκ αρέσει περισσότερο στον κόσμο» - αυτός που υποστηρίζει την Ουκρανία ή αυτός που είναι υπέρ της Ρωσίας.

Ειδήσεις σήμερα:

Την καταδίκη του κατηγορούμενου για την δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη ζήτησε και η εισαγγελέας στο Εφετείο

Ο «Αλιγάτορας» στη μάχη κατά της Ρωσίας - Το όπλο... τέρας των Ουκρανών

Σε υποβρύχια και τρένα τα μεταπυρηνικά όπλα του Πούτιν;
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης