Το ποσό των 2.500 ευρώ προσφέρει ως μισθό για όποιον Έλληνα θέλει να αναλάβει τη δουλειά του ψήστη-τυλιχτή ένα ελληνικό σουβλατζίδικο στην Ιρλανδία.
Η αγγελία, μάλιστα, εκτός από το ύψος του μισθού αναφέρει πως όσοι επιλέξουν να ταξιδέψουν μέχρι την Ιρλανδία τότε θα έχουν δωρεάν αεροπορικό εισιτήριο αλλά και δωρεάν διαμονή για τις πρώτες 15 ημέρες.
Μιλώντας στον Alpha o διευθυντής λειτουργίας του σουβλατζίδικου Yeeros στο Δουβλίνο εξήγησε ότι ζητούν Έλληνες για τη θέση αυτή «επειδή μας ενδιαφέρει να γνωρίζει αυτό το ελληνικό προϊόν».
Ο ίδιος υποστήριξε ότι ο μισθός των 2.500 ευρώ είναι καλός για την Ιρλανδία δεδομένου ότι ο κατώτατος μισθός είναι της τάξης των 1.600 ευρώ. Μετά από σχετικό ερώτημα πρόσθεσε, δε, ότι ένα δυάρι στο Δουβλίνο έχει ενοίκιο ύψους 750-850 ευρώ.
Στην εκπομπή μίλησε και ένας τυλιχτής που έκανε το ταξίδι στο Δουβλίνο από τη Θεσσαλονίκη και εκτός από ικανοποιημένος δήλωσε ότι από τα 2.500 ευρώ μισθού «στο τέλος του μήνα μας περισσεύουν κιόλας».
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι θα φέρει το μέλλον, μπορούμε όμως να είμαστε όσο γίνεται πιο ενημερωμένοι και προετοιμασμένοι με έναν απλό προληπτικό έλεγχο που θα μας δώσει πολύτιμες απαντήσεις για τη γονιμότητά μας.