The Simpsons: Δεν προέβλεψαν τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ παρά τα βίντεο που κυκλοφορούν στα social media

The Simpsons: Δεν προέβλεψαν τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ παρά τα βίντεο που κυκλοφορούν στα social media

Παρά το γεγονός ότι η δημοφιλής σειρά κινουμένων σχεδίων φημίζεται για τις προβλέψεις της κάτι τέτοιο δεν ισχύει με τον θάνατο της βασίλισσας

simpsons_queen_elisabeth
Δεν είναι λίγες οι φορές που οι The Simpsons έχουν πέσει μέσα στις προβλέψεις τους. Η λίστα είναι μεγάλη. Από την νίκη του Ντόναλντ Τραμπ έως και την ρωσική εισβολή στην Ουκρανία. Τα τελευταία 24ωρα κυκλοφόρησε στο Tik Tok ένα βίντεο σύμφωνα με το οποίο η δημοφιλής σειρά κινουμένων σχεδίων είχε προβλέψει ακόμα και τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ. 

Είναι ενδεικτικό ότι στο συγκεκριμένο βίντεο φαίνεται η καρτουνίστικη μορφή της βασίλισσας Ελισάβετ να βρίσκεται ξαπλωμένη σε ένα φέρετρο κάτω από μία πλάκα η οποία γράφει «Ελισάβετ Β': 1926 - 2022». Το συγκεκριμένο βίντεο έχει ξεπεράσει τις 26 εκατομμύρια προβολές με αποτέλεσμα να κάνουν πάλι την εμφάνισή τους οι θεωρίες συνωμοσίες γύρω από τις προβλέψεις των Simpsons.  Στο βίντεο απεικονίζεται το καρτούν της βασίλισσας Ελισάβετ ξαπλωμένο σε ένα φέρετρο κάτω από μια πλάκα που γράφει «Ελισάβετ Β’: 1926-2022».

Το βίντεο έχει ήδη ξεπεράσει τις 26 εκατομμύρια προβολές, εγείροντας και πάλι τις θεωρίες συνομωσίας για τις απίστευτες προβλέψεις. Ωστόσο αυτή τη φορά δεν υπήρξε καμία πρόβλεψη από τους The Simpsons. Και αυτό διότι σύμφωνα με το Politifact και το Lead Stories λίγες ώρες μετά τον θάνατο της Ελισάβετ κυκλοφόρησαν μονταρισμένα βίντεο στα social media - κυρίως στο Τwitter και το TikTok - που συνοδεύονταν από τη λεζάντα: «Οι Simpsons το έκαναν ξανά».
Κλείσιμο
Όπως αναφέρει το Variety το επεισόδιο από το οποίο έχει προέλθει το μονταρισμένο βίντεο τιτλοφορείται «The Regina Monologues» και για πρώτη φορά προβλήθηκε στις 23 Νοεμβρίου 2003. 
Σημειώνεται ότι η βασίλισσα Ελισάβετ είχε εμφανιστεί στην σειρά «The Simpsons» συνολικά έξι φορές, συμπεριλαμβανομένου του συγκεκριμένου επεισοδίου. Σύμφωνα με την υπόθεση του επεισοδίου, ο Χόμερ εμβολίζει κατά λάθος την άμαξα της βασίλισσας Ελισάβετ Β’ και μπαίνει στον Πύργο του Λονδίνου. Στη συνέχεια βρίσκει διαφυγή μέσα από ένα μυστικό τούνελ και καταλήγει στην κρεβατοκάμαρα της βασίλισσας, η οποία όμως δέχεται να τον αφήσει να επιστρέψει στην Αμερική αρκεί να πάρει μαζί του τη Μαντόνα.

Homer and the queen of England [the Simpsons]

Υπενθυμίζεται πως οι Simpsons έχουν προβλέψει με ακρίβεια άλλα σημαντικά γεγονότα. Συγκεκριμένα ε ένα επεισόδιο του 2000, η ​​σειρά «έχρισε» τον Ντόναλντ Τραμπ πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών. Παράλληλα το 1998, προανήγγειλαν την εξαγορά της 20th Century Fox από την Disney.




Ειδήσεις σήμερα:

Δεν είναι δυνατόν να δεχθούμε όρους για τα F-16, ξεκαθαρίζει ο Τσαβούσογλου


Βίντεο ντοκουμέντο από την περιπετειώδη καταδίωξη μετά από ληστεία σε κατάστημα fast food στο Παλαιό Φάληρο


«Δυστυχώς υπέγραψα»: Οι Ρώσοι διαδηλωτές κατά της επιστράτευσης αναγκάζονται να πάνε στο μέτωπο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης