Η Τουρκία δεν είναι δυνατόν να δεχθεί όρους για τα F-16, δήλωσε νωρίτερα το μεσημέρι της Παρασκευής ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσογλου. «Δεν είναι δυνατόν να ισχύουν περιορισμοί από μέλος του NATO σε μέλος του ΝΑΤΟ» είπε χαρακτηριστικά ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ.
Υπενθυμίζεται ότι μεταξύ των όρων που έχουν τεθεί από τις ΗΠΑ στην Τουρκία για την πώληση ή την αναβάθμιση F-16 είναι να μην γίνονται υπερπτήσεις πάνω από ελληνικά εδάφη. Βασικό «αγκάθι» είναι και οι ρωσικοί S400.
Πρόκειται για έναν εξειδικευμένο ψηφιακό ακαδημαϊκό βοηθό, σχεδιασμένο να συνομιλεί με τον φοιτητή φυσικά, να κατανοεί τις απορίες του και να τον καθοδηγεί στη μελέτη του.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.