Κιμ Γιονγκ Ουν: Είναι αυτή η «κρυφή» κόρη του; Το μυστήριο και η εξήγηση των ειδικών

Κιμ Γιονγκ Ουν: Είναι αυτή η «κρυφή» κόρη του; Το μυστήριο και η εξήγηση των ειδικών

Εθεάθη για πρώτη φορά κατά τη διάρκεια εθνικής εκδήλωσης - Τα σημεία-κλειδιά - Δείτε βίντεο

kori-kim
Η «κρυφή» κόρη του Κιμ Γιονγκ Ουν φαίνεται πως έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση, σύμφωνα με ειδικούς.

Πρόκειται για την Κιμ Τζου-ε, όπως επισημαίνουν ειδικοί στην Κίνα. Είναι το μεσαίο παιδί του ηγέτη της Βόρειας Κορέας, καθώς το πρώτο του παιδί γεννήθηκε το 2010 και το τρίτο του,  το 2017. Και πρέπει να είναι ή 9 ή 10 ετών,  κάτι που ταιριάζει με το παιδί στο βίντεο.

Σύμφωνα με το βίντεο που κάνει τον γύρο του Διαδικτύου τις τελευταίες ώρες, εθεάθη για πρώτη φορά κατά τη διάρκεια εθνικής εκδήλωσης, νωρίτερα αυτόν τον μήνα.
Ήταν ένα από τα πολλά παιδιά που ερμήνευαν ένα τραγούδι για τον Κιμ Γιονγκ-Ουν και τη σύζυγό του, Ρι Σολ Γιου, μα οι ειδικοί στην Κίνα ξεχώρισαν το μικρό κορίτσι στηριζόμενοι σε ορισμένα σημεία.

Γράφοντας με το ψευδώνυμο «Samhero», ένας αναλυτής στο blog InDPRK σημείωσε ότι η  Ρι Σολ Γιου προσέγγισε το συγκεκριμένο κορίτσι στο τέλος της παράστασης, τοποθετώντας το χέρι της στην πλάτη του παιδιού ενώ φαίνεται να της μιλά προσωπικά.

Επίσης, μία άλλη ένδειξη, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς των ειδικών είναι πως όταν τα άλλα παιδιά στριμώχνονται γύρω από τον Κιμ Γιονγκ Ουν, πηδώντας από ενθουσιασμό, εκείνη εμφανίζεται πιο ήρεμη.

Παράλληλα, ο «Samhero» εξήγησε πως η κάμερα εστιάζει πάνω της καθώς αρχίζει το τραγούδι, καθυστερώντας για αρκετά δευτερόλεπτα ενώ επιστρέφει ξανά και ξανά πάνω της.

Στο μεταξύ, ξεχωρίζει και η εμφάνισή της. ενώ και η αδερφή του Κιμ Γιονγκ Ουν φαίνεται να σκουπίζει τα δάκρυά της, κάποια στιγμή. Άλλοι, σύμφωνα με τη The Sun, έχουν σημειώσει ότι το κορίτσι έπαιξε μόνο μία φορά, όταν ο Κιμ Γιονγκ Ουν ήταν παρών.

Δείτε το βίντεο:

Kim Jong-un's secret daughter has apparently been seen for first time at event



Γιατί ο Κιμ Γιονγκ Ουν «κρύβει» τα παιδιά του

Κλείσιμο
Ο Michael Madden, ειδικός στην ελίτ της Βόρειας Κορέας, είπε ότι η κόρη του Κιμ θα ήταν παρόμοιας ηλικίας με το εν λόγω κορίτσι. «Θα ήταν κοντά στα δέκα χρόνια το 2022, που είναι περίπου η ηλικία του κοριτσιού που εμφανίζεται στα πλάνα», είπε, τονίζοντας ότι το να εμφανιστεί η κόρη του δημόσια θα μπορούσε να εγκυμονεί κινδύνους για την Κιμ.

«Όταν ο Κιμ Γιονγκ Ουν ήταν παιδί και έφηβος, κρατούνταν μακριά από παντού,  εκτός από τις κορυφαίες ελίτ της Βόρειας Κορέας που είχαν στενές οικογενειακές ή προσωπικές σχέσεις με τον πατέρα του. Οι ελίτ της Βόρειας Κορέας δεν μπορούσαν να αλληλεπιδράσουν μαζί του ή με τα αδέρφια του χωρίς την έγκριση του πατέρα του», δηλωσε.

Και εξήγησε: «Οι πιθανοί αντίπαλοι μεταξύ των ελίτ της Βόρειας Κορέας, εάν γνωρίζουν τις ταυτότητες των παιδιών του ηγέτη, θα μπορούσαν να τον επηρεάσουν. Αντί να υποδαυλίσουν ένα πραξικόπημα ή μια εξέγερση κατά της πολιτικής ηγεσίας, τα παιδιά θα μπορούσαν να απαχθούν ή να τα βλάψουν για να απειλήσουν τον ηγέτη. Αυτό ίσχυε για τον Κιμ Γιονγκ Ουν όταν μεγάλωνε και θα μπορούσε κάλλιστα να ισχύει και για τα δικά του παιδιά», συμπλήρωνοντας πως «αυτή η δυναμική μειώνει την πιθανότητα να επιτρέψει στα παιδιά του να εμφανιστούν στην κρατική τηλεόραση, ακόμη και μεταξύ άλλων».

Ειδήσεις σήμερα:

Πόλεμος στην Ουκρανία: Το σχέδιο Πούτιν πίσω από την προσάρτηση του Ντονμπάς - Πώς θέλει να αλλάξει ο χάρτης

Παραλήρημα εκτός ορίων από τον Ερντογάν: «Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ την σφαγή στην Τριπολιτσά»

Ιράν: Συνέλαβαν την δημοσιογράφο που συνέβαλε στην αποκάλυψη του θανάτου της Μαχσά Αμινί
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης